Много пъти съм го изпускал с подобен кейс и винаги го е предпазвал.
Много пъти съм го изпускал с подобен кейс и винаги го е предпазвал.
Тъп начин да рекламираш сайт продаващ калъфи струващи долар за 29лв.....тук няма самовари!...объркал си таргета...
Интересно
Apple срещу властите в САЩ - заради личната свобода - Actualno.com
никакъв ъпдейт на IOS вече
И какво от това? Егати параноята... Все едно всички сме президенти на държави и държим ебати държавните тайни в телефоните си. Или сме милтимилиардери от сделки с ядрени оръжия и управляваме комуникациите и финансовите си отчети от Айфоня или Линовото.
Много са ми любопитни хората, които настръхват при всяка подобна новина. Кажете честно, какво толкова ви притеснява? Да не мислите, че единствено с телефони ни следят? Направо да спрем да ползваме интернет тогава и няма да узнаят нищо за уникалния ни живот... Евентуално.
та гепа жената кога си чесал любовницата, друга песен ще запееш
Ха-ха, е за т'ва вече няма какво да отговоря.
Новия Shit Edition на цена 499$ в САЩ за 64гб и 670$ за овцете в Европа. Евала за безграничната наглост на Apple пробудвайки ни дизайн от 2012 с обменен хардуер, на премиум цена.
А като е шит що се хабиш да пишеш ? Не вярвам някога да си купиш техен продукт ...
Имам Ipad Air колега, преди всичко имам и глава на раменете си. А преценките какво кога ще си купя, теб не ти влиза в работата.
не бе. То само умни и богати хора, като стенли могат да си купят от техните продукти. Разликата, между тях и ние простите свинари е, че те имат способността да ги оценят, докато ние простолюдието, само лайкаме.
Въх, в тази тема сакън някой да каже нещо лошо за iPhone.
А не е като да са перфектните телефони, имат си трески за дялане, като започнем от цената и свършим с old-fashioned look, ама ме мързи да влизам в безмислени спорове с фенове.
Чудо на чудесата. Аз лично не виждам нищо лошо в това да пуснат малък телефон с приличен хардуер с познат (макар и стар) дизайн. Сигурен съм, че в Китай ще се продава като топъл хляб (за където е и предназначен основно).
Оооо да се спори няма смисъл. Всеки си купува това което му харесва. Един го кефи ябълки, друг круши ...важното е избор да има.
Те и китайците много не му се радват, да ти кажа.
Къде избяга уникалността на дизайна от продуктите на ябълката. Онова снобско чувство на кеф и задоволство което носеха на юзърите им, и доза завист на "простите свинари" които никога не биха си купили техен продукт. Е няма го! И не заради това, че китайците дръпнаха или защото корейците ги задминаха... Просто Apple се отказаха от това да правят дизайн и решиха да правят само кинти. SE е много нескопосан проект, Голф 4ка с двигател на 7ца и после го пускаме на пазарната цена на Опел Каскада
пп Иначе да нека има разнообразие, просто не очаквах че пускат "нов" продукт с единствената цел ей тъй да има там.
Хм, тоя опел каскада за първи път го чувам. Много як дизайн има, не като при ябълката.
Не знам защо, но ми прилича на пежо.