приятеля ти близо до Вас ли живее ?
приятеля ти близо до Вас ли живее ?
На Мтел - случвало ми се е прекъсване след 1 час разговор понякога (не ме питай как ги издържам такива) но рядко! Нямам спомен или ако е имало дропене около минута разговор нямам спомен...
Mtel прекъсват точно на 60-тата минута. // опита е на жена ми, не мой но го споделям
А проблема на отворилия темата е в клетката // най-грубо казано.
Всички оператори прекъсват на 60-тата минута.
Еее аз съм на Мтел и ви казвам, че не прекъсва на 60 мин. или понякога но не точно на 60 ами на 61 или малко повече минути. И то понякога!
мда... потвърждавам и за vivacom след 60-тата минута. Това е от гледна точка за прекъсване на случайно НЕ завършени разговори или набрани по грешка.
И аз до скоро бях на Мтел и често правих разговори над час ....та точно на 60тата минута си прекъсва.
И аз потвърждавам за 60 мин както за Мтел, така и за Виваком.
На какви тарифи сте?
Опитвам се да си обясня що аджеба при мен не се разпада след 60 мин.разговор или поне рядко се случва след като масово тук твърдите обратно! На мтел съм бизнес тарифа - знам ли може пък да има значение!
Такаааа...ами сега звънях на *88 и се оказахте прави - прекъсвало след 60-тата минута нямало значение плана! Зависело от мрежата дали ще е на 60-тата или малко след нея но винаги ДРОП - това е! Явно след час разговори ми е добре дошло за да игнорирам някои прекъсвания та да се заблудя
Има две заложени защити за дългоговорещи или разсеяни, които след разговор не си разпадат връзката. Или като почнат едни разговори - забравят да се спрат.
1. Рападане на връзката след час.
2. Лимит на месечната сума за съответния абонат.