Новият топ смартфон на Meizu - MX4 ще се предлага официално в България до края на годината - SetCombG новини

Страхотна новина, съвпадаща с анонса на новия смартфон - флагман на китайския производител MEIZU!
Марката вече ще се предлага официално в страната ни от TCCM - най-големият дистрибутор на мобилни устройства и аксесоари в Централна и Източна Европа.
Представеният вчера флагман MEIZU MX4 ще е на българския пазар до края на годината.
“Марки като MEIZU и Xiaomi показаха на света как премиум смартфон брандовете вече отстъпват назад. Новите играчи, които до скоро се третираха като стартъп, вече водят по растеж с много сериозни пазарни дялове дори в най-развитите и конкурентни пазари на света, какъвто е Китай.” казва Камил Вачек, собственик на TCCM.
“Невероятно е как млади брандове предлагат толкова добри модели, че разтърсват конкуренцията по отношение на дизайн, характеристики, иновации, и не на последно място - цена и поддръжка. Индустрията се променя всеки ден и в следващите две години може да видим пълна промяна на основните играчи и дялове на пазара. Пристигането на MEIZU в България е много добра новина за всички фенове на иновациите, които търсят усещане за премиум смартфон. Нашият пазар е готов за новите тенденции и клиентите ще усещат ползата от засилването на конкуренцията все повече“ казва за последния премиум бранд в тяхното продуктово портфолио Лора Ханджиева, мениджър на TCCM за България.

Повече информация за техническите характеристики на флагмана на компанията - MEIZU MX4 можете да намерите в новините.