Здравейте,
от около месец притежавам Idol 2, а преди около 2 седмици за първи път ми направи следния номер: не ми разрешава да тегля нови приложения,нито да актуализирам досегашните,защото "на устройството няма достатъчно памет". Работата е там, че според цифрите,които се показват за наличност на МБ, имам. Над 600 МБ. И не стигат за актуализация или един вайбър?!? Да не говорим,че не съм теглила почти никакви приложения!? Първият път не ми направи кой знае какво впечатление, върнах фабричните настройки на телефона и се успокоих. Но няма и 2 седмици по-късно,ето,същият проблем, че и по-зле - вече инсталирани приложения се самоизтриха сякаш и от тях останаха само иконките. Смятате ли, че едно гаранционно преинсталиране на софтуера в Глобул би оправило проблема дългосрочно?
Имам 32гб карта памет - искам да мога да си тегля спокойно приложения, да ги препращам на нея и да не се притеснявам постоянно. Толкова много ли искам от китайски телефон?
П.С. В момента връщам фабричните настройки за втори път и се надявам скоро да не се случва пак. През това време ще чакам да ми изпратят гаранцията му,защото не е в мен, и ще предприемам мерки.
П.С.2 - Не само на мен ми се струва,че има брутално голяма разлика между качеството на снимките с този телефон и Самсунг ес2,независимо,че уж параметрите са им еднакви,нали?