По-скоро бих се спрял на А806
По-скоро бих се спрял на А806
точно това имам предвид ,Леново определено ги позиционирам преди НТС .. реално не познавам човек с НТС да няма някакви проблеми с него а тоя на жена ми тъча дефектира 2 седмици след като му изтече гаранцията ,да не споменаваме забиванията и лошия звук при разговор .. модела беше Desire ама не мисля че има значение то една марка или прави продуктите си читави или не ,не зависи от конкретния модел .. междувременно вземах на майка ми A328 ,чудна машинка за 190 лв е - тънък и лек ,дуал сим ,прилична батерия
За тези които държат на Леново. Lenovo A6000 - Full phone specifications добро телефонче за парите си.При операторите е едносимовия вариант,а във веригите двусимовия
Lenovo - хмм не бих си взела подобна марка, бих заложила на Samsung главно. Много познати имат такъв телефон S3- S4-S5-S6 и са много доволни, ползват ги както за снимки, клипчета така и като бизнес устройства.
Ако цената като нови ви е множко има читави доста често, в Продавалника по 200-300 лв. Вече зависи на кой модел се спрете.
При условие, че на новия самсунг батерията държи 24 часа с зор, колко ще дуржи на стария?
Иначе сравняваш различни класове телефони. Леново е бюджетен, самсунг обратното. Леново върши работа ако си непретенциозен....