Моят номер пак си остава ***арски Нали последните 6 цифри си остават
Моят номер пак си остава ***арски Нали последните 6 цифри си остават
Третия оператор се очаква, когато някой висш държавен чиновник прибере комисионната си :-)
Абе да им с*ра в устата и на чиновници и на секви л***нари!Немат ли си друга работа та сега ще ми се счупи пръста да си преправям 160-те номера,а като се замисля че има хора с по 500[xx(][xx(]
Така и не разбрах защо се налага тази промяна?
МТел е с два кода от 2001-година:
Из историята на МТел:
"Януари 2001
От 01.01.2001г. МобилТел АД получава лиценз за ползване на втори национален код - 087 ..."
Как така чак сега решиха че не може един оператор да има повече от един код???[?]
да ги ******* ****** ****** ****** ******х2
tova s nomerata dobre ! stognahme gi evropeicite ! ami s cenite koga 6te gi stignem pitam as ! te napravo si govirqt bes pari !
Всичко със смяната е ОК, само дето в нормалните страни операторите поемат задачата да направят софтуер за автоматична смяна на номерата в SIM-картите, а нашите гъзари ги мързи просто...та ще извършваме разни операции ръчно по 100-200 пъти
Е ако някой случайно не е разбрал, което ме съмнява, Датата с главно Т е 20 юли!
А да ви е честито!
Za vsqka bolka si ima lek.
Vav vrazka s vavejdaneto na o6te edna 8 kakto vi e izvestno 6te trqbva da si redaktirate tel. kniga.Az oba4e <nali sam si tarikat4e> 6te si q redaktiram 4rez komp. i cqlata operaciq 6te trae nqkolko minutki.Ne se zanimavaite da si tormozite GSM-4eto i da redaktirate tolkova mnogo nomera <ne 4e na komputara nqma da se redaktirat > no pone tam 6te stane mnogo po barzo.Emi tva e
Nqkoi da ima vaprosi slu4aino???[:D]
ето две програми за тези за които са със Сименс:
http://www.o45m.ru/program/CV-5F0203_002.rar - тази е за да си направите адресната книга в екселовски файл и от там със фаинд/риплейс променяте номерата, след това импортвате модифицирания файл като контакт лист на аутлука и синхронизирате с куйк синк на Сименс и сте готови
а за сим каратата може да използвата например:http://home.t-online.de/home/cdcopy/sl45expl_setup.exe/ - като с него си експортирата съдържанието на СИМ в ескеловски файл, обработвате го по посочения начин и го импортвате обратно в СИМ.
NB- не се опитвайте да импортнете чрез експлорера адрес бука - не става. а става много лошо ако преди това сте го изтрили от телефона и не сте го запазили [|)].
Успех!!!
А бе пич ти за кво си се регистрирал???
Първо никой не те пита очебиини неща!
Второ:
чл. 1. Подигравката с потребители на форума е крайно нежелателна. Никой не се е родил научен, затова е форума
Трето:
чл. 3. Избягвайте да пишете offtopic съдържание в сериозна тема или ако пишете го маркитайте като такова с
//offtopic и син цвят. Допускат се до 2 (две) offtopic изказвания за да не се превръща темата в говорилня ала club.dir.bg
Четвърто:
чл. 4. Не нагрубявате другите участници във форума, като използвате просташки език, псувни и т.н. Конфликтите от задълбочено естество решавайте на улицата използвайки подходящо въоръжение.
Ти са ме караш да ти изредя половината правила на форума които ти си нарушил!
Я се съобразявай малко бе!
Някой може ли да ми каже как да си променя телефонните номера в Nokia 6510 без да ги въвеждам един по един, което си е много работа и досада. Ако може само по-простичко да го обясните, защото не разбирам повечето от термините(. Не знам и как става връзката между компютъра и GSM-a.
благодаря предварително ако някой има търпението да ми обясни:-)))
<font color="red">Разбрах, че си се регистрирал случайно, ако искаш да продължиш да пишеш - не по този начин...
Крис</font id="red">
Sunny
Hardware
За съжаление 6510 може да осъществи връзка с друго устройство единствено чрез инфрачервения си порт.
За тази цел обаче компютърът ти трябва да е оборудван също с такъв порт и естествено да притежаваш нужния софтуер.
Hardware
========
Устройството въобще не е скъпо и може да се намери почти навсякъде в специализираните магазини за компютърни компоненти.
Ако ще го използваш инцидентно обаче и не е целесъобразно да си го купуваш, помоли някой да ти услужи. Зависи от дънната ти платка, може да е USB или да се свърже към сериен порт. Много е просто.
Software
========
Аз лично използвам Nokia PC Suite 4. Закупих телефона си с този софтуер в кутията и общо взето съм доволен. Ако са ти продали телефона без софтуер, бих могъл да ти го изпратя. Нямам представа колко е голям, за да ти го пратя на E-mail. Ако е много ще ти го копна на CD и ще ти го изпратя по пощата. Малко е тъпо да си раздаваш адреса наляво и надясно, но избора е твой.
Пък и можеш да си го изтеглиш от няколка места. Ако не знаеш откъде пиши, ще ти пратя link-ове.
Софтуера /в частта Content Copier/ експортира всички настройки на телефона ти, както и телефонния бележник във компютъра ти във директория, която се посочва от тебе.
Файла с телефоните е Phoebook.csv
Excell отваря този тип файлове.
Отваряш си файла, редактираш си номерата и отново, този път импортираш всичко в телефона, като посочваш директорията в която са запазени данните.
Предполагам, че има и други програми, които експортират и после импортират телефонния указател, но този софт си е на Nokia.
Така или иначе трябва да ги редактираш на ръка, но по добре е това да стане чрез клавиатурата на компютъра, а не да полудяваш от ровене в менюто на телефона.
Може би изглежда сложно, но не е.
Bye za sega.
Не, не бай, ами ето ти линк за последната версия на софта за 6510. Версия 4.51а
Аз лично ще си я изтегля.
http://www.nokia.com/cda1/0,1080,1404,00.html
Сега вече Bye, ако имаш въпроси пиши на malone@punkass.com или тук. По добре тук.