Ширпотребата започна. Не виждам друга причина, освен тая, да се пуска стар телефон, в нов вид, освен да се печелят пари.
Ширпотребата започна. Не виждам друга причина, освен тая, да се пуска стар телефон, в нов вид, освен да се печелят пари.
Е... много учудващо?
Това е целта на всеки производител - да печели пари. Ако успее да го направи, значи моделът е успешен.
ема нали уж политиката е друга, при тая фирма. Законът да се пускат на пазара, само хай тек продукти. Какви са тия средни истории тогава?
Нека да го извадят първо де. Слуховете са, че ще е с А9 чип. Просто 4" екран за хората които искат компактен телефон. Метален корпус, touch id ...такива ми ти работи витаят из нетя. Април месец ще го видим що за недоносено чудо ще е
е аз пак да попитам, каква е файдата. На стара каруца, нова кобила?
Аз пак да попитам кое е старото? А9 е последният процесор който се използва в iPhone 6S.
каруцата ти казах е стара.Кобилата -А9 какво ще направи? Или ти намираш това нещо за нормално, гениално и правилно? Би ли си го купил, тоя телефон, я да чуем?
ааааа разбрах, няй на края. Демек, да бръкна в гаража и да извадя старите компоненти, на компа, да сложа нов процесор и камера. Като всичко това го пробутам на мой клиент, за ново?
С тази разлика, че клиентите сами се бутат за нов телефон. Пък и в крайна сметка е типично за този производител да се правят подобни стратегии. Едва до преди 2 години масово произвеждаха телефони с 4 инчов екран. Не им пречи да добавят подобен продукт и за 2016.
Аз съм абсолютно за телефон с размерите на iPhone 4 или максимум 5 и производителността на следващите модели. Просто като един юзер, който използва смартфон за две неща - да говори и да пише мейли. Мразя сопи, които не ми се събират в джоба/дланта и тн. Искам темефон с нормален размер и iOS. Може би този 5SE ще се окаже подходящ за мен. В момента съм с 6 и не бих казал, че се кефя на големия екран, по-скоро ме дразни големият размер. Мисля, че с 5S ми беше най-добре.
Има страшно много хора, които мечтаят за такъв телефон. Не се притеснявайте, ще продадат милиони.
А9- двуядрената кобила която има по-добра производителност от четириядрените процесори на Куалком. Нека да е "стара"
абе стенли? Ти кво смъркаш тия дни? Нещо неадекватен ми се виждаш.
Ти виждаш? Това е новина! Както винаги мислиш с гръбначният си мозък. Епъл искат да направят евтин (хъм за техните разбирания телефон) и по тази причина ще се пръкне iPhone 5SE. Ако нещо не си разбрал, мога да ти го нарисувам за по-голяма прегледност.