Ширпотребата започна. Не виждам друга причина, освен тая, да се пуска стар телефон, в нов вид, освен да се печелят пари.
Ширпотребата започна. Не виждам друга причина, освен тая, да се пуска стар телефон, в нов вид, освен да се печелят пари.
Е... много учудващо?
Това е целта на всеки производител - да печели пари. Ако успее да го направи, значи моделът е успешен.
ема нали уж политиката е друга, при тая фирма. Законът да се пускат на пазара, само хай тек продукти. Какви са тия средни истории тогава?
Нека да го извадят първо де. Слуховете са, че ще е с А9 чип. Просто 4" екран за хората които искат компактен телефон. Метален корпус, touch id ...такива ми ти работи витаят из нетя. Април месец ще го видим що за недоносено чудо ще е![]()
е аз пак да попитам, каква е файдата. На стара каруца, нова кобила?
Аз пак да попитам кое е старото? А9 е последният процесор който се използва в iPhone 6S.
каруцата ти казах е стара.Кобилата -А9 какво ще направи? Или ти намираш това нещо за нормално, гениално и правилно? Би ли си го купил, тоя телефон, я да чуем?
ааааа разбрах, няй на края. Демек, да бръкна в гаража и да извадя старите компоненти, на компа, да сложа нов процесор и камера. Като всичко това го пробутам на мой клиент, за ново?
С тази разлика, че клиентите сами се бутат за нов телефон.Пък и в крайна сметка е типично за този производител да се правят подобни стратегии. Едва до преди 2 години масово произвеждаха телефони с 4 инчов екран. Не им пречи да добавят подобен продукт и за 2016.
Аз съм абсолютно за телефон с размерите на iPhone 4 или максимум 5 и производителността на следващите модели. Просто като един юзер, който използва смартфон за две неща - да говори и да пише мейли. Мразя сопи, които не ми се събират в джоба/дланта и тн. Искам темефон с нормален размер и iOS. Може би този 5SE ще се окаже подходящ за мен. В момента съм с 6 и не бих казал, че се кефя на големия екран, по-скоро ме дразни големият размер. Мисля, че с 5S ми беше най-добре.
Има страшно много хора, които мечтаят за такъв телефон. Не се притеснявайте, ще продадат милиони.
А9- двуядрената кобила която има по-добра производителност от четириядрените процесори на Куалком. Нека да е "стара"![]()
абе стенли? Ти кво смъркаш тия дни? Нещо неадекватен ми се виждаш.
Ти виждаш? Това е новина! Както винаги мислиш с гръбначният си мозък. Епъл искат да направят евтин (хъм за техните разбирания телефон) и по тази причина ще се пръкне iPhone 5SE. Ако нещо не си разбрал, мога да ти го нарисувам за по-голяма прегледност.