Резултати от 1 до 5 от общо 5

HUAWEI P9 - Едно недоразумение или ?!?!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011
    Мнения
    499
    #1

    HUAWEI P9 - Едно недоразумение или ?!?!

    Привет колеги! Бих писал в друга тема , но не открих такава за по-горе споменатия телефон. Пиша Ви защото "моята шия" ( мъжа може да е главата на семейството, но жената е врата...), си хареса именно този апарат и сега не мога да се откопча от проблеми и недостатъци на тази балалайка. Та да си дойдем на думата. Всички нормални телефони, когато звънят и ги разклатиш обикновено силата на звука намалява, а тук на това недоразумение ефекта при разклащане е точно на обратно?!? Усилва се и свири та се къса!!! Какви ли не настройки търсих - е, няма и няма. Аз използвам Lenovo Vibe X2 и имам купчина настройки на звънене и реакция от апарата, но Леново-то има и една купчина сензори, а това дърво за 1000лв. няма нищо освен две камери на гърба, които така и не видях какво постигат по време на снимане?!? Голяма работа, че е Андрид 6.0!!!!!!!!! Да няма сензор за близост?! Използвайки този сензор аз дори не поглеждам кой ме търси и не се налага да пипам по екрана. Просто го поднасям към ухото ми и телефона отваря разговора сам! Има и още недостатъци, но не го ползвам аз, за да мога да ги споделя. Нека някой, ако използва вече това ...... да сподели малко инфо, че иначе в Събота отивам да го върна. Все пак седем дневния срок изтича именно тогава и възнамерявам да се възползвам от правото си. Иначе, жена ми много си го харесва, но всички знаем как жените купуват - по външен вид и точка по въпроса. Имаше ред други според мен по-добри предложения за далеч по-ниски цени, ама не, та не!

  2.  
     
  3. Banned
    Тук е от
    Feb 2010
    Мнения
    2,430
    #2

    Отговор: HUAWEI P9 - Едно недоразумение или ?!?!

    Що ли си мисля, че проблема е в ЗКУ-то.

  4. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив
    Мнения
    6,509
    #3

    Отговор: HUAWEI P9 - Едно недоразумение или ?!?!

    Аз си имам две шии в къщи, също със странни предпочитания и изисквания. Преминаха през HTC, Sony и две подобни на споменатата горе китайска пръчка, за да стигнат с моя помощ до Samsung GS6 и GS7 / edge, след което им се разрешиха проблемите. Вратовете са уникални ЗКУ-та, със специални изисквания, поради което всичко на апарата трябва да работи на 100%, без лагове и да може лесно да се персонализира. За нас със сигурност моделчето ще е добро, но за по-ограничени и взискателни потребители си е чиста цепеница. Аз бих си го ползвал със здраве, но ако е за някоя от жените, бих го разкарал на секундата.
    Успех!

  5. Member Аватара на XIIID
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    Burgas, Bulgaria
    Мнения
    829
    #4

    Отговор: HUAWEI P9 - Едно недоразумение или ?!?!

    Muting Huawei P9 with Motions and Gestures

    A great way to mute the Huawei P9 is to use the motion controls enabled on the Huawei P9. To enable the motions and gestures settings to mute sounds is by just turning the phone over and laying it on its face, or by placing your palm over the screen. You can access the Motions and Gestures controls from the My Device section on the Huawei P9 settings page

    How To Mute Huawei P9 – RecomHub

    Апропо аз да се оплача от DodgeViper - това е е6аси пръчката, едно че вдига шум на олелия, друго, че като пипна газта в завоя, задницата се опитва да се изнесе навън, а аз на голфа съм свикнал предницата да го прави. Следващата ми бегачка пак ще е WW

  6. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе
    Мнения
    2,071
    #5

    Отговор: HUAWEI P9 - Едно недоразумение или ?!?!

    Чак пък за КЗП. С желанието си да помогнем, много често се самозабравяме, което пък води до комично-абсурдни ситуации. По какъв точно начин са ти били потъпкани правата като потребител на Хуйвей?

    пп. Направо ги съди в Страсбург!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. HUAWEI P6 проблем с ъпдейт
    От ru-boy във форум Android
    Отговори: 3
    Последно: 18-07-14, 17:24
  2. Климатик в недоразумение.
    От zmiori1 във форум Други марки климатици
    Отговори: 8
    Последно: 12-01-13, 18:30
  3. Huawei S7
    От kod във форум Мобилни устройства
    Отговори: 1
    Последно: 12-09-10, 23:35
  4. Копие на Flash drive - едно към едно. Може ли ?
    От milenk във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 21-07-10, 20:14
  5. rabota v huawei?
    От wei във форум Технологии
    Отговори: 2
    Последно: 06-12-04, 17:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе