Привет колеги! Бих писал в друга тема , но не открих такава за по-горе споменатия телефон. Пиша Ви защото "моята шия" ( мъжа може да е главата на семейството, но жената е врата...), си хареса именно този апарат и сега не мога да се откопча от проблеми и недостатъци на тази балалайка. Та да си дойдем на думата. Всички нормални телефони, когато звънят и ги разклатиш обикновено силата на звука намалява, а тук на това недоразумение ефекта при разклащане е точно на обратно?!? Усилва се и свири та се къса!!! Какви ли не настройки търсих - е, няма и няма. Аз използвам Lenovo Vibe X2 и имам купчина настройки на звънене и реакция от апарата, но Леново-то има и една купчина сензори, а това дърво за 1000лв. няма нищо освен две камери на гърба, които така и не видях какво постигат по време на снимане?!? Голяма работа, че е Андрид 6.0!!!!!!!!! Да няма сензор за близост?! Използвайки този сензор аз дори не поглеждам кой ме търси и не се налага да пипам по екрана. Просто го поднасям към ухото ми и телефона отваря разговора сам! Има и още недостатъци, но не го ползвам аз, за да мога да ги споделя. Нека някой, ако използва вече това ...... да сподели малко инфо, че иначе в Събота отивам да го върна. Все пак седем дневния срок изтича именно тогава и възнамерявам да се възползвам от правото си. Иначе, жена ми много си го харесва, но всички знаем как жените купуват - по външен вид и точка по въпроса. Имаше ред други според мен по-добри предложения за далеч по-ниски цени, ама не, та не!