Някой има ли драйвер за Siemens SL45? Лаптопа го засича през инфра-порта и иска да инсталира SLIK - прерових интернет но не можах да немеря нищо такова. Някой ако може да ми помогне с линк или да ми го прати на е-майла ще съм му много благодарен!
Някой има ли драйвер за Siemens SL45? Лаптопа го засича през инфра-порта и иска да инсталира SLIK - прерових интернет но не можах да немеря нищо такова. Някой ако може да ми помогне с линк или да ми го прати на е-майла ще съм му много благодарен!
Значи аз свързвах S45 с лашптоп по следния начин :
Активираш ИРдА през БИОС
Ако не ти е включен го включваш през контрол панел
После слагаш телефона и то го засича. На ИРдА менеджър-а има Send File или нещо такоз и от там браузваш факловете които да пратиш и ...
готово !
Не ти трябват никакви драйвери !
Абе той ми го засича веднага - но щом го направи ми иска да инсталира SLIK - нямам представа какво е това.
Е, без да инсталираш няма ли Windows-ки прозорец на който долу в дясно има Send File ?
няма проблем с изпращането на файлове през инфра порта, само дето ми иска инсталация на SLIK. Инсталирах си DataExchange Software но не мога да влезна с него в телефона (в упътването пише че при връзка с инфра порт трябва да се инсталира виртуален драйвер - имам го качен).
Хвърлих една MP3-ка но не иска да ми я свири
В каква папки ги поставя ? Не сам запознат с SL45 но мисля че трябва да са в точно определена папка за да ги възпроизведе ...
мп3-ката си я свири без проблем - обаче само през хандсфрее-то
Сам си я хвърля в папката МП3. Супер е!
още не мога да влезна през инфра порта в телефона![]()
Еми как не можеш ? То не можеш да Browse файловете вътре но трябва да можеш да Send File ... иначе трябва да ти е включен ИРдА-то на телефона и на комп-а. На S45 ИРдА-то се включва при натискане на бутон 9 и десент софт. бутон.