Здравейте пичове!
Някой знае ли как по дяволите се свърза към РС-то тоя телефон?
Дали има кабел за синхронизация с РС? Не можах да намеря никъде!!!
Здравейте пичове!
Някой знае ли как по дяволите се свърза към РС-то тоя телефон?
Дали има кабел за синхронизация с РС? Не можах да намеря никъде!!!
да има кабел за трансфер на данни, но както се сещаш той не се продава заедно с телефона ! би трабвало да има кабел от магазина в който си купил телефона ! /избягжай оригиналните уйасно са скупи /
А този кабел става ли за 3510 ? Един мой приятел има този телефон и иска да си купи, каза ми че на порта му нямало място за кабел ! Каде се включва този кабел ? Да не е под батерията ?
Май там се включва кабела. Не съм виждал как става,но ми е интересно каде ше е батерията ако се включи там?
Да, под батерията е мястото, където кабела се свързва с телефона.
"Леглото", което се слага на мястото на батерията, от долната страна има конектори [виждат се долу вляво на "леглото"] а от горната е същинското легло за самата батерия. Тя се слага в леглото, а цялото легло се поставя на мястото на батерията.
Като се махне батерията отдолу се вижда мястото където опират конекторите.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">да има кабел за трансфер на данни, но както се сещаш той не се продава заедно с телефона ! би трабвало да има кабел от магазина в който си купил телефона ! /избягжай оригиналните уйасно са скупи /
<div align="right">оргинално мнение на mxkolev</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Напротив, препоръчвам ти да си купиш оригинален кабел или поне от утвърден производител. Не са "ужасно" скъпи.
Избягвай тези в найлоновото пликче запечатано с телбод за петнайс' лева. Просто не се знае дали ще проработи. Ако проработи добре, няма какво да му стане, прост кабел. Ако не проработи обаче петнайс' лева назад. [!]
А не знам дали ще можеш да го пробваш на сергията. []
На времето си купих за 3210 от Germanos за 32.00 лева заедно със софтуера. Nokia Data Suite мисля, че беше.
Не е оригинален на Nokia, на гръцки производител беше, но пък Germanos даваха гаранция.
кабел може да се купи и от Германос така и от други магазини за тел там продават както оригинални така и "ментета" така 4е може да се пробва кабела и самия магазин ! ако цената е около 30лв ще си касметлия /и тогава наистина е за предпо4итане оригинал/ аз мисля 4е е по висока за 3510и /а някои модели достига 60$/ така 4е все пак може да минеш и по евтино !