Резултати от 1 до 4 от общо 4

кабел за Nokia 6510

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

кабел за Nokia 6510

Значи отивам аз да си купя кабел за GSM-a (Nokia 6510) и продавачът ми обяснява, че кабела (USB) струва 100лв?????? а имат и някакви стандартни кабели, които са 19лв., обаче не сигурно, че ще разпознае sоftware за телефона. Не съм обикаляла да питам на други места, но някой има ли такъв телефон и кабел, да ми обясни какъв кабел точно си е взел?

2.  

3. Тук е от
    Jul 2003
    Живее в
    Sofia, Bulgaria, Bulgaria

кабел за Nokia 6510

Значи,аз съм с Nokia 7110.От Jeff си купих такъв(стандартен) кабел за 19лв на COM port и нищо нестана,с 300 зора им го върнах.След това в Germanos си купих кабел+диск със софтуеър за 42лв на COM-port.М/ду другото ми го пробваха на място пред мен на 1 laptop.Пробвай там да видиш колко пари ще ти искат,но повече от 50лв си е чисто обирджийство.Пожелавам ти успех!)))За повече подробности ми пиши на ICQ.ОК?)))

4. Тук е от
    Jul 2003
    Живее в
    Sofia, Bulgaria, Bulgaria

кабел за Nokia 6510

А м/ду другото ако въпроса с кабела непретърпи никакво развитие,си купи едно IrDa и си изтегли Oxygen Phone Manager II и действай.Аз го позвам и сам много доволен.ENJOY )

5. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

кабел за Nokia 6510

Sunny, мисля че някъде из форума коментирахме този въпрос.

НЯМА оригинален кабел за данни за Nokia 6510.

Производителя е преценил, че след като е монтирал IrDA на телефона и имайки предвид, че цената на качествен DAU-9P - FBus/MBus кабел е съпоставима с цената на IR порт за компютър, не е нужно да се ползва този начин на комуникация.

Обърни внимание Sunny, не казвам невъзможно.

И тъй като на пазара са само ментаци, рискуваш доста с кабел.

Обърни внимание, че оригиналния софт за Nokia [Nokia PC Suite за 6510] <u>не поддържа комуникация чрез кабел</u>.

Q. My phone displays the message "Accessory Not Connected" and the software won't connect ?

A. This will occur if you are trying to use the Nokia Modem Drivers or Nokia PC Suite software. This software does not support data cables, hence the error message, and will only work in infra red mode.

Не че производителя не ползва кабел за този телефон, но вероятно поради по-високата скорост на трансфер и предполагам, че има известни особености и възможности нещо да се повреди при неправилно свързване или инсталиране.

[до 115200 Kbps за сериен и до 1.2 Mbps за USB]

А иначе тоя е луд ... продавача ...

8.50 паунда струва кабела, ex. VAT

Колкото и да ти струва доставката, изключено е да се получи цена над 40-50 лева.

Това е за сериен кабел [Standard 9 pin RS232].

15.00 паунда струва USB, ex. VAT

Но 100 лева пак са много.

Има някаква особеност, но 6510 се отнася по-различно към USB интерфейса.

Купих си USB зарядно за 8510, зарежда си прекрасно.

Като го закачих обаче на 6510, нищо ... светва за 10 сек. и все едно кабела го няма.

Това е USB кабела за данни.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Samsung 46" D 6500/6510/6530 ???
    От Gulliver във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 28-06-11, 13:09
  2. Отговори: 14
    Последно: 30-01-11, 16:58
  3. Стъпало за Нокия 6510
    От Malone във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 6
    Последно: 14-04-04, 12:47
  4. Трябва ми кабел за s tv out -> антенен кабел
    От icos във форум Аудио и Видеокарти
    Последно: 23-05-03, 14:50
  5. Ne6to za 6510
    От Nigga във форум Смартфони, телефони
    Последно: 10-03-03, 23:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе