Преди 2 месеца си взех такъв.Но имам проблем, игрите му са на англииски и няма копмозитор... а другите от неговия модел имат. Може ли да се направи нещо по въпроса???
Преди 2 месеца си взех такъв.Но имам проблем, игрите му са на англииски и няма копмозитор... а другите от неговия модел имат. Може ли да се направи нещо по въпроса???
Това не е ли Siemens C55i ? Със синята светлина на дисплея ... Може да има някакви разлики в софтуера
Що за въпрос.Само че незнам какво толкова ти пречи че няма композитор.
А относно игрите ще си изтеглиш нови от нетя и си готов!Същото е положението с мелодиите!
Така си е. Firmwear ъпгрейд много ясно че може да се направи, ама както каза Zetle - няма смисъл ! А така без композитор ако имаш и повече място - супер !
Днес проверих по магазините но живея в малък град и няма голям избор имаше data cabel за 29.90 лв. и някакъв RC 232 за 15 лв може ли да ми кажете разликата освен в цената каква е?
Data Cabel-а може да бъде USB или RS-232???
Ако смяташ с него да си флаш-ваш тел.-а може и да не стане!
А бе ходи до най-близакия МТел и те да му се мъчат те!!
А ако искаш само за трансфер на данни ниама проблем зимаи тоиа на USB дето е и да ти е мирна душата!И задължително да е със софтуер!
Ми и двата са без софтуер,това проблем ли е?.На мене ми трябва за да си слагам логота и мелодии.
Бе за кво са ти логота и мелодии [] радвай там на тези които имаш
CrossBlade ти по добре не се обаждай а...до сега нищо смислено не си казал!
Попринцип Софт можеш да си изтеглиш и от мрежата, но попринцип трябва да си вурви с необходимите програми.Най-добре ако можеш да отидеш до некой Germanos да си вземеш кабел марка MobileAction ще е най-добре, защото ти дават и софтуер за синхронизация на адресната книга и съобщенията, но май той нема да бачка на C55.би трябвало да е 32лв ама питай!
Не знам обаче дали си струва толкова пари при положение че за толкова пари толкова неща ще си дръпнеш през WAP-а че ще ти се препълни паметта 5 пъти!
Помисли си преди да се хвърляш в разходи.
[:D]Браво много сте остроумни признавам си, кефите ме и двамата.
Malone защо те няма когато ни трябваш братко[:D]
<font color="orange">Към UFO и CrossBlade:
И двамата нарушавате правилата на Форума и етиката му. Обидите са изтрити.
Засега само заключвам темата. Ако искате да обсъдите още нещо по нея, но по нормален начин ме намерете в ICQ
10x to Zetle</font id="orange">