С цената на Фагор достат са се изхвърлили. Вземай си НЕО-то. Едва ли ще имаш проблеми. В него няма електроника.
Само ще допълня, че Нео-то има железен компресор.2год. ползвахме служебен BCG 220 мисля бе модела като вратата бе счупена от пантите и просто бе подпряна отпред.И работи,работи.....Може би още щеше да работи ,но го смениха с друг с по лек транспортен дефект
Отидох да го купувам това Нео, обаче... видя ми се доста по-малък от другите малки хладилници. Хм... Пуснаха ми го, да го пробвам, веднага изстуди и е много безшумен, но нещо се разколебах заради обема...
Всъщност, мястото ми за хладилник е 120 см и ми трябва сив. Някакви други предложения?
По цвета си избираме така ли...ами избери си хладилника и си купи едно сиво спрейче и проблема ти е решен.
Другия вариант е с едно фолио -сиво да го облепиш и ще стане като истински Самсунг
Хехехе, да, и аз се сетих за това, обаче производителите са се изхитрили - дръжките си остават бели, защото са от пластмаса... Не върви сив хладилник с бели дръжки...
Смея се аз, ама май натам отиват нещата...