ako na nqkoi mu trqbvat program & games za nokia 7650 sam nasre6ta
Многоооооооооооооооооооооооо ТЪПАААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Човек да не реши да помогне с каквото може За вас като е тъпа, не поствайте в нея, може пък някой да се скъсва да търси точно такава.
Е, аз съм с 6510
Не можах да разбера какво и е тъпото на темата.
Айде Cross Blade го разбирам, няма възможност за Nokia и джитка със SE [:D], ама Mashov защо се изказва?
Mashov, да не би да правиш някой лев от program & games за Nokia да кажем и тази тема да ти бърка в джоба?
Браво даже на момчето, предлага нещо, а не пише тъпотии ...
@hektor
Не пиши едно и също нещо на две места!
Темата е тъпза защото:
Ако ти трябва някой App за Sеries 60 едва ли няма да си го успееш в google.com
А дори да търсиш някой точно определен и не можеш да го намериш по-удачно ми звучи да пуснеш тема "Търся ... за N 7650/3650/6600" и така повече хора ще могат да ти отговоря.
Тази тема я разбирам по-следния начин: Нямаш някое приложение и го искаш от hektor който ги има всички. Е да ама не мисля че ги има всички.
Забележка към Malone: Не джъткам с SE и едва ли скоро ще използвам ... Ползвам си моя Siemens S45 като за сега ако го сменям ще е с не друго ами Nokia 3650 ... така че не мисля че темата е тъпа заради това че е за Nokia !
1. Я успееш, я не ... зависи от човека Cross Blade.
Форума е затова. Иначе никой нямаше да пише тук.
2. Темата тук не е търся, а предлагам. За 7650. Това има момчето.
Кое е ти звучи по удачно за търсене, в тази тема малко не се връзва.
3. Ама ги нямал всички приложения и игри ... Това малко на мерене на пи*ки ми прилича. Няма да му се обадиш защото няма всичко, така ли?
Ами ако има точно това, което ти трябва? []
Колкото има, все е от полза, пари не иска.
Ти имаш ли всичко за всички телефони?
А за за SE и Nokia беше шега към теб, дано не си се обидил.
[]
Та да се проявя като типичен задник ... Айде hektor давай линкс към всичко което имаш за Series 60 / Symbian 6.0 че 3650 е избора ми. Ако все още влизаш в форума ще сам ти благодарен да дадеш информация за приложенията. А от игрите търся Doom, с възможност за Multiplayer през IrDA/BT [^]
//offtopic
Това е било последното му влизане във форума CrossBlade.
Защо ли?
[!]
//offtopic