iskam da si kupq datacable za siemens m55. po4etoh malko iz neta i se sprqh na serien kabel, a ne na USB. popravete me ako gresha
vaprosut mi e otkude da si namerq takuv kabel?!
iskam da si kupq datacable za siemens m55. po4etoh malko iz neta i se sprqh na serien kabel, a ne na USB. popravete me ako gresha
vaprosut mi e otkude da si namerq takuv kabel?!
radO vij na bitaka))
btw toq site znaesh li go : http://www.gsm-technology.com/ ? [nqma obshto s topic-a ]
Първо провери на магазините за GSM аксесоари.
После напиши от кой град си.
iv_laz: 10q very much
to4no tova info turseh!
btw predstavete si prodava4ite v Germanos ne znaqt tova!!!
Винаги сам казвал че повечето продавачи/консултанти в магазините за телефони не струват пукната пара [] А това че и тези в Germanos са така ... това е много лошо
az si spomnqm predi godina nqkude otidoh v germanos i imashe mnogo kompetenten prodava4... i zatova taka hraneh nadejdi tam da me osvetlqt dobre.. puk ako shte i da dam nqkoi lev otgore )
ma qvno prodava4ite se menqt :P
Внимавай с кабелите "MAde in China", онзи ден пробвахме един и просто не работеше...търси си оригинален на Сименс
Внимавай не само с китайските, ами и с тези на които няма написан производител. Те обикновено излизат доста скъпо, защото са евтими и неработещи! [:D] След това отиваш и си купуваш истински - <font color="blue">личен опит ... []</font id="blue">
kupih si nqkav "kitaiski"
ili pone ne behse nemski [:D]
ma go probvah parvo i si raboti bez problemi
sigurno sum kusmetliq [B)]
Абе пичове,ще ми каже ли някой колко струва хубав кабел за SL45i
Мерси!!
tova e v germanos
122370 ДАТА КАБЕЛ SIEMENS 35/45 SERIA 32,00
122366 ДАТА КАБЕЛ USB ЗА SIEM 35/45 50,00