DEL: По заповет на щуката.
Щом сте казали нема да се бъркам.
Айде дано го продадеш.Успех!
DEL: По заповет на щуката.
Щом сте казали нема да се бъркам.
Айде дано го продадеш.Успех!
Изтрии си поста В-Е-Д-Н-А-Г-А ако обичаш... ти за коректност не си ли чувал !
аз за 150 съм купувал перфектен такъв / т68и /, тъй че не ми се прави на много отракан, става ли? []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако си променя мненето за кое? за исканата от мен цена или за моторолата? []
<div align="right">оргинално мнение на Pa3KaTaH</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
1.Вариант: Ericssona и 100-110 лв
2.Вариант: Двата телефона
Pa3KaTaH и mashov
И двамата ми приличате на Хитър Петър и Насредин Ходжа.
Опитвате се да се надлъгвате и то яко.
Темата си е точно за тук и си е добра, но ако ще пазарите само двамата и по този начин защо не го направите по кюто?
Нищо лично, не искам да коментирам малко ли са, много ли са парите и качествата на телефоните, но примерно офертата на Pa3KaTaH си стои, ако има някой мераклия ще пише.
Свържете се по кюто и се надлъгвайте.
Пак казвам, не критикувам никого, просто давам съвет и изказвам предположение какво ще се случи с темата.
То вече започна де ...
Аз си купих еди какъв си за толкова, този или онзи телефон не струват и общо взето нито Pa3KaTaH ще си продаде телефона, нито ще научим нещо интересно. Ще стане манджа с грозде ...
Както си решите ... но аз подобни теми [за продажба] ги виждам по следния начин:
1. Пуска се обява с всички данни за телефона.
2. Дават се координати на продавача, ако няма такива в инфото.
3. Пазарлъка, особено ако е тежък, както е в случая става по кюто или по друг алтернативен начин.
4. Когато сделката стане, продавача отбелязва това в темата ... "продадено" или нещо такова.
5. Ако иска може да напише и цената за да се ориентират потребителите на форума.
Pa3KaTaH ти как мислиш?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Pa3KaTaH ти как мислиш?
<div align="right">оргинално мнение на Malone</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
на 100% съм съгласен, просто машов късно си е видял мейла явно и за това продължи да пише тук, а аз да отговарям тук []
Обаче ей така някой да се изцепи `аве ай аз си зех еди си какъв за еди си колко пара` хич не ми допада, особенно в моята тема []
Zetle, пусни си една тема и там напиши какво и за колко си си взел - мен това хич не ме бърка, със здраве да си ползваш т68и-то [^]
едит
Зетле: Мерси, и не се сърди... []