Lupus: ако цените на MMS услугата са като на SMS, повярвай ми ще го предпочитам пред SMS !
Lupus: ако цените на MMS услугата са като на SMS, повярвай ми ще го предпочитам пред SMS !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз съм абонат на Мтел. Имам номер за данни от преди повече от две години и той си работи перфектно, но го използувам в много редки случаи - предимно с WAP, а за И'нет колкото да го пробвам - работи си.
Понятен ми е големия ажиотаж, който се развива по темата, кой какво пуска пред Коледа. Идеята е проста - привличане на абонати с цената на всичко. Едва ли някой, който ползва GSM от няколко години, познава плюсовете и минусите и на двете фирми ще си смени оператора само заради това. Дайте да се замислим трезво над следните въпроси:
1. Колко MMS бихте пуснали на ден?
2. Колко часа бихте прекарали в Нета при 3.0 лв без ДДС на час?
3. Готови ли сте да плащате луди пари за да си организирате видео конференция от село Горно Уйно?
Ако на тези въпроси си отговаряте положително - радвайте се. Аз лично се радвам на добро покритие, добра разбираемост без ехо и ниски цени за минута разговор. "Колко малко му трябва на човек да е щаслив..."
<div align="right">оргинално мнение на Lupus</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ееее ти па веднага да ни развалиш насторението[]!
Точно се радвах наа безплатните ММS-и пристигащ след 20-30 мин ако вуобще пристигнат и ти к'во???[][
]
А бе ММС-а си струва много повече от колкото SMS-а!С една снимка можеш да кажеш много повече неща от колкото с уста или с текст!
Са не е казано, че по цел ден трябва да щракаш с камерата и да пращаш съобщения като луд.А за това 3.50 на час и един час не бих стоял.Ама вече GPRS-а е друга бира.Там могеш да си чатиш цяла нощи ще ти излезе примерно около 2-3 лв.Ама всичко е относително. А и без да знаем цените въобще не искам да говоря.
Sunny, тези настройки са само за Interneta. A ти явно се опитваш през GPRS да влезеш в Internet. В момента GPRS можеш да ползуваш само за MMS, но не и за Internet. Така ще е до 20.12. []
PS
IP-то за GPRS e друго. Виж в страницата на ГлоБул.
Прави сте - да видим цените. Все пак 1хSMS=1xMMS[?] - не ми се вярва нещо. То навсякъде по света търговците свалят цените по Коледа, а тук ги дигат...
Като имам възможност (познатите ми като са в кюто) ще питам как върят цените на MMS щото не вярвам на някой да му се търси по сайтове ... []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">1. Колко MMS бихте пуснали на ден?
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
0 []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">2. Колко часа бихте прекарали в Нета при 3.0 лв без ДДС на час?
първият месец - към 5 часа, вторият и до сега - по 20мин я има я не на месец... []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">3. Готови ли сте да плащате луди пари за да си организирате видео конференция от село Горно Уйно?
Да [:D][:D][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">1. Колко MMS бихте пуснали на ден?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами според зависи. Да речем 10-15 на месец.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">2. Колко часа бихте прекарали в Нета при 3.0 лв без ДДС на час?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
15-20 мин. на месец. Когато е много наложително да си проверя пощата или нещо от този род ...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">3. Готови ли сте да плащате луди пари за да си организирате видео конференция от село Горно Уйно?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мисля, че не. И едва ли ще ми се наложи.
<font color="red">Лично мнение ...
[:D]</font id="red">