Някой успял ли да ого осъществи това "нещо".?!?!
Защото след звънене на *88 и след смс със настройките при мен пак не върви...
Някой да има идея дали повредата е в моя телевизор ..[?][?]
PLS.телефона ми е 6610.
Някой успял ли да ого осъществи това "нещо".?!?!
Защото след звънене на *88 и след смс със настройките при мен пак не върви...
Някой да има идея дали повредата е в моя телевизор ..[?][?]
PLS.телефона ми е 6610.
Значи при мен също не тръгна от първия път. При първото зареждане телефона ми блокира. Аз съм със SE и той търпи малко критика от към софтуера, но ...[^] След това изтрих създадения профил, получих нов SMS с настройките и вече нямам проблеми.
Tezi ot M-Tel za sazalenie sa palni SKAPANYACI. Sled kato zvanyah 1000 pati i si govorih s kakvi li ne sluziteli i prastah SMSi, i cakah 24h i oste 24h i oste 72h mi zayaviha ce pri tyah vsicko e OK i yavno problema e v telefona (nokia 7650). I samo sled den-dva sastiya tozi problemen telefon zapocna da izprasta, no kakto se dosestate po-golyama cast ot MMSite ne se polucavat.....no pri tyah vsicko e nared....sigurno pak ot telefona.....
При мен всичко не наред (6610). Рядко да не мине някои смс но тогава и на другите не минават. Не забравяи че това е тестова услуга.
Маниак, дай настройките. И аз съм с 6610 и до сега не съм успял.
всичко се оправи след рестарт на телефона..[V]
ама кой да знае в началото...[]
Амм, никакъв проблем - получих SMS-а с настройки, изчаках 24ч както пише и се активира - Nokia 7210
ето за Lupus MMS настройки през GPRS за Модел 6610
Menu » Messages » Message settings » Multimedia msgs. » Connection settings » Edit active multimedia settings
Settings name: MMS M-TEL GPRS
Homepage : http://mmsc
Session Mode: Permanent
Connection security: Off
Data Bearer: GPRS
Bearer settings
GPRS access point: mms-gprs.mtel.bg
IP address: 010.150.000.022
Authentication type: Normal
User name: mtel
Password: mtel
Върни се на предишното меню Set1 » \"Activate\"
Освен настройките по телефона трябва да имаш и самата услуга качена по SIM картата ти, да изчакаш 24 часа и да рестартираш телефона.
ДЕРЗАЙ
Благодаря ти under construction
Това са верните настройки. Работата стана.
10х
Момчета,имам SE T610.Как ли не го мъчих,не става и не става[].Ако някой може да ми даде всички настройки,ще съм му много благодарен.Въведох тези от сайта на МТЕЛ,но НИЩО не става[][][]
Абе хора - има безплатен телефон - *88 - звънете - това им е работата там - да обясняват.
Това че сте въвели настройките нищо не значи - трябва да ви се активира GPRS-a, а това става или автоматично при изпращането на смс-а както е указано или като поговорите с някоя кака от *88
Просто е трябвало да рестартирате телефоните, за да може мрежата да ви пререгистрира. Тогава вече услугата ще е активна. При мене стана всичко (от първото ми обаждане на *88) до първия ММS за около час и половина.
понякога.....
след 8 дни чакане, 1 път ръчни настройки от тези в нета и 2 sms-а с настройки днес стана ясно, че gprs бил експериментален и понякога можело и да не се получи....
1. настройките, дадени в нета за SE T68i и тези, получавани по sms са мноог различни
2. "не се знаело защо GPRS не работи понякога, но...."
3. "ако искам, можел съм да пращам и през CDN, нищо, че е в пъти по-бавно...."
такива ми ти работи...