Как да отворя джавата на Siemens М55?
Пробвах с Freia и още 2-3 програми но ми пише че телефона не е вклучен.
Как да отворя джавата на Siemens М55?
Пробвах с Freia и още 2-3 програми но ми пише че телефона не е вклучен.
защо реши че ти е заключена, май на М и S сериите изобщо не се заключва фабрично! И на моя М55 не съм имал никакви проблеми. РС-то изобщо детектва ли ти телефона, да не ти е гаден кабела???
Ами кабела ми е от C55, но нали става и за M55. Ти каква програма ползваш?
Значи на всички телефони от серията х55 Java е включена по подразбиране и няма какво повече да се променя.
Програми от типа Freia, Ksie и т.н. се използват за разкодиране на телефона, четена на флаш-а и други. За да разбереш принципа на използването им и как да ги свържеш към телефона без да ти дава гореспоменатата грешка, прочети пост-а ми за Ц55.
Това е което можеш да направиш с М55 е да използваш един трик и да увеличиш размера на динамичната му памет. Ако те интересува, ще публикувам повече инфо по въпроса.
UFO използвам си Siemens Data Suite от www.my-siemens.com->M55->Downloads->DataSuite
само слагам жицата и няма проблеми...пробвай и ти така
barev я кажи за паметта ако обичаш, че ми стана интересно )
laMARTIN 10x
Набутах се малко с трафика но всичко си върви по вода
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това е което можеш да направиш с М55 е да използваш един трик и да увеличиш размера на динамичната му памет. Ако те интересува, ще публикувам повече инфо по въпроса.
<div align="right">оргинално мнение на barev</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ако говориш за махане на предварително зададените картинки и мелодии - ОК, ама да ми кажеш, че от 2мб памет ще я направиш 4- не мога да се съглася.Освен ако от СИМЕНС не крият нещо от нас и не оповестяват истинския размер на паметта на телефона[:D]
И какъв е този трик в края на краищата?
Интересуват ме още 2 неща:
Някой да е успял да обнови биоса на м55 успешно??(на официалния сайт има версии с различни езици за Т9, но ми дава неправилна версия на софтуера)
Има ли м55 някакви настройки отнасящи се до вибрацията или съм толкова тъп, че да не ги намирам??