Re: Формула 1 - сезон 2008
"Розовите прашинки" винаги са имали един слаб и един "лаком" пилот. Мимито имаше отлични шансове с оглед на квалификацията, но от лакомия и бързане се провали. Масата е ясен. Хамилтън е отличен пилот. Алонсо затвори устата на всички свои критици. С видимо неконкурентен автомобил (и с доза шанс) зае немислимо за отбора му Рено място. Аз съм много доволен. Розовите се провалиха. В лицето на МакЛарън и БМВ все пак ще имат конкуренция. 2-та ми любими отбора (Рено и Уйлямс) имат пилоти в челото. Отличен старт на сезона.
Ей,пипъл,сезона сега почва.Добре за Макларън,зле за Ферари.Браво за Хейки,чудесно изпреварване на Алонсо.По-добре в на чалото грешен бутон,отколкото в края-и без шампионска титла.Ферари са силни,ще го видите в Малайзия.Дано Уйлямс и Бмв са на ниво.
Очакван от мен провал на Ферари :taz тази година съм 90% сигурен, че черния ще стане шампион :2guns:
Резултатите от състезанието в Малайзия, ако някой още не ги знае са:
1. Райконен
2. Кубица
3. Ковалайнен
4. Трули
5. Хамилтън
6. Хайдфелд
7. Уебър
8. Алонсо
Това са тези, които вземат точки и мен особено ме кефи факта, че на първите четири места са четири различни коли, а на четвърто е една абсолютна изненада - Трули с Тойота, кой би предположил, че това е възможно дори в края на миналия сезон.
очакваше се това да стане заради тракшъна, сега е по трудно да се вземе предимството на бързата кола. Интересно е че първите две състезания, първо Кими нямаше късмет, после мерцедесите и съответно победата я грабна другият отбор. Дали може тази година да стане като миналата два се карат и Кими печели?