Тука го излъчат пряко, но нещо не и вървят ударите.
Пожелавам и успех, нека стигне по-далеч отколкото миналата година
Абе нещо нашето момиче много трудно играе. A тая Квитова е егати магарИто.
Айде...наште.....Айде Цеци!!!!
Пък каквото стане.........
Инфаркт щях да получа. Ако бях на корта сигурно щях да я изям чехкинята.
Вчера и в Събота играеше с лекота съответно срещу В.Уилямс и В.Звонарьова, а сега сякаш и липсва въздух и категоричност в ударите.
С тази игра почти е невъзможно да победи коня Квитова.
Май се предава вече...ама - нека се опита де - ние сме с нея!!!!!!!!!!!!
Жалко - не стигна до там, до където заслужаваше.......
нищо де - утре е нов ден!!!!!!!!!!!!!!!!!!
За жалост отпадна, явно и отлагането на началото на мача, заради дъжда си е казало думата. Но както и да е, вижда се че най-силните и мачове през последните 2-3г. са именно на Уимбълдън. Дано скоро достигне финал и го спечели, защото го заслужава.
Браво Цвети![]()
Браво на нашето момиче , но явно и липсва желязна психика за големите турнири , все пак те са нейната цел !
Според мен пък точно психиката й помага на големи турнири. Без да се залъгваме - момичето е далеч от елита, което се вижда и от мястото й в ранклистата. Благодарение на психиката и концентрацията си, за втора пооредна година успява да се надскочи на турнир от големия шлем, нещо, което не й се удава в по-малките турнири.
Браво, четвъртфинал е добро постижение.
Поклон пред хъса на Цвети! Тя тепърва ще се развива и ще мачка , поне спрямо коня от чехия изглеждаще много по-добре![]()
Браво на Цвети! Невероятен успех е това, въпреки контузията на Звонарьова. И момиченцето заслужава - много е свястно! За разлика от онази пачичка - Сесил Каратанчева.
На мен ми харесва как играе, явно тревата и е силната настилка. Лошото е, че турнирите на трева са малко през сезона. Ако има още малко късмет и си осигури парите на някой спонсор да може да си купува правилната химия гаранция ще е между първите 15.
Само с химия няма да стане , а и пари едва ли и липсват !Липсва и достатъчно опит в големите турнири , но бъдещето е пред нея , показала е че може !