В крайна сметка TV+ ще предава мача пряко. Вечерта от 20ч.
Преглед за печат
В крайна сметка TV+ ще предава мача пряко. Вечерта от 20ч.
Гледам,бая дълъг ще е тоя "сезон" в Европа.....като погледнеш от кога е започнал :-memnon :)) :)) :))....шегичка :016:
:).. малка грешка, ще корегирам...
Вчерашния мач.... можеше много злобно да паднем, определено съм притеснен за реванша...
Митрев, както и Г. Петков хич не вдъхват стабилност на отбора в последните мачове...
Явно сам ще си пиша до финала :)
Ама като го стигнем всички ще пропишете, ей :)
Групата:
1. Спортинг Лисабон
2. Лил
3. Левски
4. Гент
Предвид приповдигнатото настроение от вчерашната нахъсана игра, с малко мечти мога да си представя как продължаваме след групите.
Само ни трябва нормален вратар /имаме си го Акалски/ и... нещо в средата на терена, защото и Тасевски и Гаджев хич не ме радват последните мачове. То... по-добре от тях Сашо Александров и Йовов да играят.
По точки... от Гент 4, от Лил 3 и от Спортинг 1 трябва да ни стигнат за да продължим :).
Пак ще береме срам в европа в лицето на нашите участници.
За голямо наше съжеление.Аз не виждам да вземем точка,а за победа не ми се мисли.Цитат:
Първоначално публикувано от lada2107
Я горе главата!
Ето такива обосновани мнения са характерни за нашия горд народ...Цитат:
Първоначално публикувано от lada2107
Луда работа. Отстранихме шампиона на Швеция за миналата година, после отстранихме и шампиона на Швеция и за тази година. Влязохме в групите и се появява горд Българин, който казва... ей какъв срам ше берем :))
Защо бре Лада, от какво се срамуваш - и само загуби да има оттук нататък и двата наши отбора вече направиха повече, отколкото направиха държави в пъти по-футболни и в пъти по-богати от нас. Ненаситно племе сме... Вместо да се радваме на постигнатото се притесняваме, че ще падаме от отбори, от които в общи линии винаги сме падали и си е закономерно да продължим да падаме.
Трябва да станем европейски шампион ли за да не ни е срам?
Мене тази група ме обнадеждава и си мисля, че може да се представим достойно и с малко повечко късмет и шанс да излезем от нея :)
Колкото до играта ни, като оставим на страна проблема в защита (много са лабилни при центрирания и не само), другото което е притеснително е, че опазят ли Гарата и Тасевски го домързи да потича, играта на Левски зацикля много (справка мача с Черноморец)
Сега вече на второ четене мисля,че нещата не са толкова зле.Не е толкова лоша нашата група.А и нали срещу силни отбори нашия трябва да трупа самочувствие.Надявам се на достойно представяне.Смятам ,че има ме потенциал,а защо и да нямаме малко късмет на 16.09.
Честита първа победа в гупите за тази година на всички Левскари.
Чуден мач, Гент с нищо не ни затрудниха, можеше да бием и с повече.
Някой май са се ... :-memnon
[red] Крис те пропусна но не и аз ![/red]
:) Ще видим
Мисля да не редактирам горната новина :monster
И както се казва:И само Левскииииииииииииииии олееееееееееееееееее
Добре де... :) малко поправки в следобедния ми коментар :) :
Честита първа победа в групите за тази година на всички Левскари.
Чуден мач, Гент с нищо не ни затрудниха, можеше да бием и с повече, но отново недоразумения в защита и особено на вратарския пост можеха да ни костват победата...
Сега има време за обиграване, мач в Лисабон за самочувствие, който ще загубим и после на живот и смърт срещу Лил в борба за излизане от групите.