В крайна сметка TV+ ще предава мача пряко. Вечерта от 20ч.
В крайна сметка TV+ ще предава мача пряко. Вечерта от 20ч.
Гледам,бая дълъг ще е тоя "сезон" в Европа.....като погледнеш от кога е започнал ....шегичка
.. малка грешка, ще корегирам...
Вчерашния мач.... можеше много злобно да паднем, определено съм притеснен за реванша...
Митрев, както и Г. Петков хич не вдъхват стабилност на отбора в последните мачове...
Явно сам ще си пиша до финала
Ама като го стигнем всички ще пропишете, ей
Групата:
1. Спортинг Лисабон
2. Лил
3. Левски
4. Гент
Предвид приповдигнатото настроение от вчерашната нахъсана игра, с малко мечти мога да си представя как продължаваме след групите.
Само ни трябва нормален вратар /имаме си го Акалски/ и... нещо в средата на терена, защото и Тасевски и Гаджев хич не ме радват последните мачове. То... по-добре от тях Сашо Александров и Йовов да играят.
По точки... от Гент 4, от Лил 3 и от Спортинг 1 трябва да ни стигнат за да продължим .
Пак ще береме срам в европа в лицето на нашите участници.
За голямо наше съжеление.Аз не виждам да вземем точка,а за победа не ми се мисли.Първоначално публикувано от lada2107
Ето такива обосновани мнения са характерни за нашия горд народ...Първоначално публикувано от lada2107
Луда работа. Отстранихме шампиона на Швеция за миналата година, после отстранихме и шампиона на Швеция и за тази година. Влязохме в групите и се появява горд Българин, който казва... ей какъв срам ше берем
Защо бре Лада, от какво се срамуваш - и само загуби да има оттук нататък и двата наши отбора вече направиха повече, отколкото направиха държави в пъти по-футболни и в пъти по-богати от нас. Ненаситно племе сме... Вместо да се радваме на постигнатото се притесняваме, че ще падаме от отбори, от които в общи линии винаги сме падали и си е закономерно да продължим да падаме.
Трябва да станем европейски шампион ли за да не ни е срам?
Мене тази група ме обнадеждава и си мисля, че може да се представим достойно и с малко повечко късмет и шанс да излезем от нея
Колкото до играта ни, като оставим на страна проблема в защита (много са лабилни при центрирания и не само), другото което е притеснително е, че опазят ли Гарата и Тасевски го домързи да потича, играта на Левски зацикля много (справка мача с Черноморец)
Сега вече на второ четене мисля,че нещата не са толкова зле.Не е толкова лоша нашата група.А и нали срещу силни отбори нашия трябва да трупа самочувствие.Надявам се на достойно представяне.Смятам ,че има ме потенциал,а защо и да нямаме малко късмет на 16.09.
Честита първа победа в гупите за тази година на всички Левскари.
Чуден мач, Гент с нищо не ни затрудниха, можеше да бием и с повече.
Някой май са се ...
[red] Крис те пропусна но не и аз ![/red]
И както се казва:И само Левскииииииииииииииии олееееееееееееееееее
Добре де... малко поправки в следобедния ми коментар :
Честита първа победа в групите за тази година на всички Левскари.
Чуден мач, Гент с нищо не ни затрудниха, можеше да бием и с повече, но отново недоразумения в защита и особено на вратарския пост можеха да ни костват победата...
Сега има време за обиграване, мач в Лисабон за самочувствие, който ще загубим и после на живот и смърт срещу Лил в борба за излизане от групите.