Е'тва е.Остава Edi1 да излезне прав за чехите ...
Е'тва е.Остава Edi1 да излезне прав за чехите ...
Абе, преди да си избера отбор /Чехия/ хвърлих един боб и едни кости и боговете показаха Чехия.Да видим какво ще стане, за сега вървят добре нещата.
Добри мачове стават на това първенство.От доста години не харесвам дори световните първенства, но сега, на този турнир ми харесват всички отбори.
Мачовете са интересни, но не те са най-гледани: http://www.sportni.bg/euro2012/lyubo...shta-video-575![]()
Страхотен футбол на португалците, засега сме двама които сме дали глас за тях, но май не сме сбъркали. Въобще засега всички мачове са добри и си струват гледането.
Като изключим леката изненада с отпадането на ***** в първата група, европейското се развива според очакванията. Остава вечерта Франция и Англия да си вземат своето и после да видим кой кой е.
Важното е, че 4-те най-стойностни отбора - Португалия, Германия, Испания и Италия продължават.
Португалия ще трябва малко да се потруди за да стане стойностен в моите очи ....Това което видях до сега от тях ...не ми хареса особенно като футбол. Балерината Роналдо всеки мач е крив на света а играта им куца доста.
Крив или не вкара 2 гола и удари 2 греди на Холандия. Дай боже на всеки треньор по една такава балерина, която цял свят мрази.
Определено е изключително арогантен, но това не му пречи да е най-добрия футболист на Европа и човек, който ако е на кеф може да поведе отбора си към победа срещу всеки.
И като цяло Португалия... пак да отбележа, че мнението ми е фенски изкривено, но направиха 3 силни мача досега. Срещу чехите съм убеден в безпроблемната победа, но полуфинала срещу Испания е... почти мисията невъзможна.
Какво мислиш за Германия - ще или не ще срещу Гърция , после срещу Франция/Англия и накрая срещу Португалия ?
Хех, букмейкърите поумняха след 10 дни мачове и дойдоха на моя акъл от преди първенството.
Новите актуални залози за топ 4 на европейското са:
1. Испания 1 / 3.1
2. Германия 1 / 3.2
3. Португалия 1 / 7.8
4. Италия 1 / 10.5
Отново има леко подценяване на Португалия, но предвид полуфинала с Испания... и аз не бих посмял да вдигна коефициента им. Ако бяха в другия поток и имаха полуфинал с Германия / Франция твърдо бих заложил на финал Испания - Португалия.
При французите подценяването също е налице според мен.
А с това разпределение... ще взема да избутам напред в класацията Франция и да обмисля един финал Португалия / Испания - Франция.
Не подценявай толкова чехите - един стабилен мач на Чех и португалците са пътнициПървоначално публикувано от КрИс
- те са доста лабилни в защита и определено имат проблем ,когато те трябва да водят играта , а не да играят на контри /справка - мача с Дания/ . Чехите също показаха ,че могат да са доста "отровни" на контра ... Да не стане така ,че Германия и Португалия да стягат куфарите , а да продължат Гърция и Чехия .
![]()
![]()
Хм, французите сами се набутаха в потока с Испания, вместо да си вземат мача и да приемат Италия. Чао, чао.
Хубава игра на португалците. Сега остава Германия, Испания и Италия да се представят добре и да гледаме интересни полуфинали.
Дамм, много добри и контролираха мача през цялото време без да допускат инфарктни ситуации.
Само новият централен нападател силно ме дразни. Освен, че не помага, направо пречи с крайната си недосетливост за това, кога е в засада. Да се оправя Пощига или да играят в следващия мач направо без централно дърво.
Ясните мачове минаха.
Испания според мен също няма да срещне проблем.
Но Англия - Италия...
Завързан мач, давайте прогнози - аз залагам на Италия.
Испания-Франция 1:2
Англия-Италия 4:0