Моята кристална сфера още преди европейското ми прошепна, че германци и испанци ще спорят за купата ...ма да видим![]()
Моята кристална сфера още преди европейското ми прошепна, че германци и испанци ще спорят за купата ...ма да видим![]()
Oggi - утрепа ме с оптимизма си
Не помня Италия да са падали с 4 гола от много време насам, а 4:0 е леко в стил "Артър Кларк - 2028г".
Лично според мен ще свърши равен ( 1:1 , 2:2 ) и ще решат нещата с дузпи. Като се надявам Анлгия на продължи - освен с Италия, Англия има неуредени сметки и с Германия и ще стане интересно. ( отменения гол на Лампард на световното )
Германия ще се справи много по-лесно с Англия , отколкото с Италия . И аз не виждам как Англия ще вкара 4 гола на Италия - та срещу Франция имаха 3 шута към вратата за цял мач .... Аз съм за финал Испания - Италия .
![]()
За мен финалът трябва да е между Германия и Португалия, защото досега показаха най-интересен футбол, без да разчитат основно на вратарите си да измъкнат мача.
Дам, четирите отбора към които изказах предпочитание в първия пост заслужено са на полуфинал.
Оттук нататък, мачовете са напълно непредсказуеми, стискам палци за Португалия.
Откакто се помня /а отдавна се поня/ не е имало толкова "справедлив" полуфинал!
Наистина най-добрите са заслужено там!!
Дано на финала победи най-добрият!
Перфектен футбол,липсват само Юзил,Бензема,Кедира и Ди Мариа и Белия Балет е сформиран .......и нека по-добрия победи и стане Европейски.
![]()
Испания на финал , остава и Италия да успее.
![]()
може би най-красивият и динамичен мач в първенството дотук
Хубав мач, с неприятен за мен завършек. Жалко.
Дано поне Италия е на финал.
А бре то и аз за Италия се надявам, но когато погледна прогнозите по-горе и като си спомня какво "прогнозирах" и каква стана ...![]()
Италия си води стабилно и така ще остане до края . Германия дано си научиха урока най-накрая, че с лекета мач не се прави - Гомез няма място в този отбор- като ти дадат положение Вкарваш или ти вкарват.
Обче нещо ми прави впечатление - мудната игра на защитниците и на двата отбора.
Чернилката направо разчекна немците.
Изобщо доста нетипичен нетрадиционно нападателен за тях футбол играят италианците ...
Ще е интересно с испанците.Отново ще съм за италианците.
имам чувството че играят за резултат. Вече трябваше да е 4:0 за Италия.
ПП
Както и очаквах дузпа 2 мин преди края, да не са Германците смешни и жълт картон на пострадалия - смешно , но май поредното платено първенство.
Ще има ли история- първия отбор защитил евро-титлата си или Италия за пореден път шампион , при уникално слабо представяне и почти изритана от квалификациите си ?
Всичко си дойде на мястото !
![]()
п.п. С тая дузпа ,съдията се опита да "изрови труповете"- те швабите отдавна бяха "ферментирали".