Матошевич също не е за подценяване-в много добра форма е и на Аустралия опън беше на крачка да бие Нишикори.Лично аз предпочитам Матошевич обаче пред Нишикори![]()
Матошевич също не е за подценяване-в много добра форма е и на Аустралия опън беше на крачка да бие Нишикори.Лично аз предпочитам Матошевич обаче пред Нишикори![]()
В шеги и закачки първия сет отлетя в сметката на Григор...
Малко слабичко играе нашият, ма ще го отнесе като куцо пиле ....
Е според опонента се играеМонтаняс днес прави нещата,които Григор правеше преди години-удря рисковано и търси бърза развръзка (въпреки че е испенец,а на тях това им е доста неприсъщо
) Обаче се завърза втория сет-Григор да стои концентриран!!! Много неприятно-Монтаняс взе сета.Това още веднъж иде да рече ,че няма лесни съперници и че без значение от формата на даден играч от топ 100 на света НЯМАШ ПРАВО НА ОТПУСКАНЕ,докато не свърши и последната точка от мача!
- - - - - - - - - -
Победа!Логичното се случи.Поуката -Игра на 100% с/у всеки!Грешките не се прощават.Успех на ГРИШО и занапред в турнира.
Този пост е редактиран от martosblack; 22-03-14 в 00:32.
И тази вечер е тенисГришо излиза срещу япончето тази вечер след 22:00 часа.
И отново два женски мача преди товаДано пак не се вкарат дамите в 3 сетови трилъри,че и до 24:00 няма да започне
Иначе се очертава интригуващ мач
Дано победим и самурая
- - - - - - - - - -
Започва се
Този пост е редактиран от martosblack; 23-03-14 в 22:14.
Загуби от Кей Нишикори, но спечели публиката
ето какво е написало момичето после
https://twitter.com/kstivalet/status...27223782477824
След оттеглянето на Стефан Едберг( преди двайсетина години)в тениса се броят на пръсти играчи,които биха ти подали ръка,когато паднеш!Освен талант,нашето момче притежава и нещо много повече-той просто е добър човек![]()
http://www.dnevnik.bg/sport/2014/03/...eivis_sreshtu/
Дет се вика не всичко е париБраво на Гришо и успех срещу комшиите.
Да се играе на ,,Дейвис къп''е патриотично ,но все си мисля,че Григор е на етап от развитието си ,в който трябва да се съсредоточи изцияло върху кариерата си и предстоящия сезон на червени кортове.Не ме разбирайте грешно-когато е нужно Гришата е повече от задължително да помага на България в този турнир,но с византийците могат да се справят нашите и без него-Кутрата и ТОТО са в много добра форма в момента а и двамата играят добре на двойки.
Нов мач за Григор-този път в отборната надпревара(купа Дейвис) България повежда на Гърция с 1:0 !Успех и късмет на нашите момчета,защото от тези няколко мача -днес и утре зависи оставането ни дори във втора евро-африканска глуха.Пардон-Група![]()
Този пост е редактиран от martosblack; 04-04-14 в 15:45.
Гришо вече е 14 -ти
Singles Rankings - Tennis - ATP World Tour
ааааааааа, за малко обаче ще е 14-ти. Като гледам в каква група попадна.........тоя път нямаше късмет завалията![]()
Проблем-означава и възможност,трябва да играе срещу най-добрите за да се докаже на себе си.
Дай Боже да се радваме скоро!!!