Има ,КрИс!Спукват се да го ядат от години вече.Аз следя развитието му от около 8 години вече.Занимавам се с тенис през по-голяма част от съзнателния си живот. Състезавал съм се ,а по-късно и тренъор.Момчето показваше страхотни резултати още от дете (спечели 2 турнира от голям шлем за юноши ) преди това и ,,Ориндж бол'' (световно първенство по тенис за деца) и очакванията към него бяха огромни още от съвсем малък.Появиха се и куп ,,доброжелатили''.Българина е тесногръд човек И МНОГО обича да гледа в чуждата паница и да трансформира по най-различен начин баснята за лисицата и гроздето!Има хора по други (по-тясно специализирани тенис ) форуми,които не спират с критиките.Това ,че е накадърен,че за нищо не става.........За Гришата не ми се иска да чувам дори и една лоша дума,защото момчето се спукваше от тренировки,а и сега продължава да го прави и е един много широко скроен млад човек. Който страната ни не заслужава-Федерацията не му отпусна и един лев,когато му трябваше.Започнаха да го награждават ,когато той вече нямаше нужда от това нО това е дълга тема , и започвам да навлизам в ЧЕРНОТО,пък не ми се ще Особено след толкова много приятни емоции тази цялата седмица Да е здрав и много да ни радва,защото в мъжкия ни тенис такъв шампион и човек скоро няма да имаме.п.с. Дано съм лош пророк