Страница 20 от 87 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 1300
Like Tree558Одобрявам

Страхотен Григор Димитров

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,471
    #286

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Както писах по-рано...
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Според мен Цонга има лек превес в играта...
    ...а победителят ще играе с Федерер

  2.  
     
  3. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #287

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Христославе,това ти изказване сега трябва да го харесваме ли?!

  4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011
    Мнения
    3,319
    #288

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Цонга, игра като машина на този турнир. Абсолютно заслужен шампион!

  5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #289

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Цонга, игра като машина на този турнир. Абсолютно заслужен шампион!
    Истинска машина наистина, безапелационно мина като влак през гари и сгази 4 топ 10.

  6. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #290

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Трябва да се съглася с вас.Сега,когато отшумяха малко емоциите си мисля,че на този турнир, който и да бе излязал срещу Джо Улфред щеше да загуби.В интерес на истината на този турнир основните претенденти за титлата играха слабо-донякъде необяснимо.НитоДжокович,нито Мъри играха на висота,Стан Вавринка бе много под нивото си дори от 2013 Надал контузен, както и кулата от Тандил.Видях един трагичен Ферер и много,много вял Бердих.Маестрото игра прилично -за класата си но и неговата игра бе на приливи и отливи и прекалено много рискуваше във важните точки.Може би единствено Раонич игра константно,ама то константно за него е да блъска сервиси с по 220км и другото е подробност.Необяснимо слаба игра за представитилите на елитната десятка.Може би на всички се отрази зле паузата от 1 месец . За Гришо се изписа достатъчно,но все пак момчето ни игра добре,бори се мъжки и спечели 3 трисетови трилъра.Накрая умората -и психичесака, и физическа си казаха думата обаче.Над всички тези страхотни тенисисти бе Джо Уили Цонга.Честита му титла и влизане в топ 10- той си го заслужава.Да пожелаем успех на нашето сърцато момче в Синсинати и след това на последния шлем- Us open
    Този пост е редактиран от martosblack; 11-08-14 в 09:38.

  7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,471
    #291

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Цитат Първоначално публикувано от martosblack Виж публикацията
    Христославе,това ти изказване сега трябва да го харесваме ли?!
    Та какво казваш? Емоциите са лош съветник...бъди поне малко реалист. Гришо имаше малшанса да се изправи срещу Цонга.
    Има си и хубава страна - запазва осмото си място в световната ранглиста. След силното си представяне в Торонто, Гришо увеличи точките си до 3620 и се доближи до седмата позиция
    Rank, Name & Nationality
    .......................................
    Points Week Change Tourn Played
    1 Djokovic, Novak (SRB) 12,860 0 18
    2 Nadal, Rafael (ESP) 11,670 0 20
    3 Federer, Roger (SUI) 6,670 0 19
    4 Wawrinka, Stan (SUI) 5,850 0 20
    5 Berdych, Tomas (CZE) 4,410 0 24
    6 Ferrer, David (ESP) 4,255 1 26
    7 Raonic, Milos (CAN) 3,955 -1 20
    8 Dimitrov, Grigor (BUL) 3,620 0 21
    9 Murray, Andy (GBR) 3,150 0 19
    10 Tsonga, Jo-Wilfried (FRA) 2,910 5 21

    а сега да се съсредоточим на турнира в Синсинати
    Players - Entry List | Entry List | Cincinnati

  8.  
     
  9. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #292

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Христославе,не всичко в живота ни са таблици и линкове.Емоциите понякога са лош съветник,но пък те карат чат пат да се чувстваш и жив

  10. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #293

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Гришата трябва да се научи да се разправя с по-слабите противници по категорично. Прекалено много сили губи преди да срещне истински достойни съперници. Кви са тия трисетови мачове с никому неизвестни с ранк от 30 и надолу? Прасни два бързи сета и отивай да почиваш....Не можем да го оправдаваме цял живот с лош жребий, малшанс, умора и т.н. да не би на Цонга да му беше леко с Жокера, Мъри, Федерер? Направи ми впечатление, че Цонга е много пестелив в движенията, посреща сервиз с две ръце и веднага насочва топката в някой ъгъл карайки противника да тича от единия до другия ъгъл на корта, предусещаше къде ще бие противника и беше там, ....благодарение на това държеше ракетата близко до тялото си, а това позволява при удар да вкара всички мускули в действие ...Е, не е толкова елегантно, но разказа играта на всички....разбира се в комбинация с много асове, които сякаш сваляше от рафта в точния момент при опасност от пробив. Гордея се с Гришата и го обичам, но и предпочитам когато губи да губи като предния полуфинал с Жокера, а не като този с Цонга, особено с безсилието във втория сет.
    Този пост е редактиран от Tommorow; 12-08-14 в 03:15.
    pgv70 одобрява това.

  11. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #294

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Ех Tommorow де да бе така лесно както го описваш.Защо сте останали с впечатление, че тези играчи -като Робредо и Йънг са световно неизвестни туристи!? Йънг е втора ракета на US, а пък Робредо има в момента повече титли от Григор!Всеки един тенисист от първите 100 на планетата е печелил турнир-най-малко един, който може и да не е от най- висока категория,но си е турнир! !Всичките тези момчета са страхотни играчи и никой вече не е някакъв анонимник, който да хванеш и да лупаш кат маче у дерек.Относно играта на Цонга ще кажа,че това момче просто игра феноменално на този турнир,но и той като много тенисисти Избухва за няколко мача и няма онова постоянство,което се изисква за да си на върха.Апропо да не забравяме къде бяхме ние българите преди да се появи Григор в мъжкия тенис.Ще отговоря веднага- в 6та глуха!Самия Григор израсна така много за в последно време.Ако следвам логиката ти Тommorow то само преди година Гришо бе около 30 място-е биеха ли го в 2 сета като тиква опонентите му?! Играеше и взимаше сетове ,и измъчваше най-добрите в света.Не съм казал, че е перфектен Григор.Има какво още да гради и в играта, и в психиката му съгласен съм.Но е и верно,че момчето май ни поразглези доста- вече искаме да мачка като валяк всичко,което му се изпрече на пътя.Че не само да мачка,ми и да мачка бързо Колкото играе, толкова.Нека сме доволни,че имаме такъв шампион,че едва ли скоро ще имаме друг такъв!
    Този пост е редактиран от martosblack; 12-08-14 в 08:30.
    ivodivo и tony34al харесват това.

  12. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #295

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Цитат Първоначално публикувано от martosblack Виж публикацията
    Ех Tommorow де да бе така лесно както го описваш.
    martosblack, и Tommorow, и аз сме от поколението, което видя друг тип шампиони - появяваш се и почваш да мачкаш. Моника Селеш, Хингис, Граф взеха титли от турнири от големия шлем и станаха водачи в детска възраст.
    Отделно, при днешните тенисисти лиспва каквато и да е атракция, надали ще сравняваш сухарите, в това число и Григор с Макенроу, Бекер, Ноа, Агаси. Всеки скъпоплатен спорт, освен спорт е и шоу - когато няма шоу публиката намалява.
    Тенисът, особено мъжкия в момента за мен е крайно неатрактивен, благодарение на модернизирани методи на тренировки се оказва, че трябва да се качваш към върха с продължение на години и реално няма ярки звезди, които да ги запомниш с години след оттеглянето им. Едни добри тенисисти са плавно сменени от други добри тенисисти на върха. Направи си експеримента и попитай един тинейджър за 5-6 имена на мъже и жени от днешния тенис... Я знае, я не. Попитай го, спомня ли си финал на турнир и кой кого и как е бил в този финал. Спомня си... дренки, то няма особено какво да запомниш.
    Липсват Незабравими Шампиони, моето поколение ще си живее със старите, а сегашното - ами като цяло няма да обръща внимание на тениса, защото той става все по-скучен. При мъжете тази тенденция за мен започна от сухара Сампрас, стана добър без шоу и тенисистите след него решиха, че е достатъчно да играят, а не да играят атрактивно.
    Осъзнавам, че мнението ми е лаишко, неподплатено като твоето със знания, но дай си сметка, че този спорт се прави за да се гледа и харесва от лаиците, а не да се коментира от шепа разбирачи. Неколкократно сме говорили в компанията ми защо всички бяха престанали да гледат тенис - ами защото е скучен.
    Факт, покрай Григор чат пат пак започна да се гледа тенис, но едно време играта беше интересна и се гледаше заради самата нея. А сега я гледаме, само защото българин бие отвреме навреме...
    Моля, не започвай да ми обясняваш защо в момента е невъзможно появата на голям шампион, който започва да мачка отначало, защо всички трябва да са неатрактивни, възпитани, нерискуващи в играта и ненарушаващи правилата. Убеден съм, че има причини за това, но това не променя мнението ми, че спортът е по-скучен, отколкото беше навремето.
    На тениса му е жизнено необходима луда глава, която може да играе добре. Няма никакво значение дали ще стане 1-ви или не - трябва да е достатъчно добър за да дават мачовете му от големите турнири, трябва да играе атрактивно, даже и да пада, да генерира скандали на корта и извън него за да даде пример как трябва да се развива този стерилен към момента спорт.

    Препратка към футбола - кои са най-запомнящите се неща от последното Световно - разгромната загуба на Бразилия и захапката на Луис Суарес...
    johny01 и martosblack харесват това.

  13. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #296

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Ех Крис ако знаеш колко пъти сме обсъждали с колеги,клиенти и приятели, това което си написал За мен тениса не е същия след края на 80те.Наистина не остана от зрелището,което бе този спорт.С носталгия си спомням изцепките на Макенроу,Конърс,Анри Люконт,Зверева......списъка е така дълъг,че няма да ми стигнат 2 страници само да ги изброя Не съм някакъв сухар и не правя само аналаизи и никак,ама никак не симпатизирам на съвременните роботи като Надал или интровертния Фрдерер ,сървис ботове като Иснър,КАрлович,Раонич и сие. Няма как обаче-и на малките деца е ясно, че конкуренцията е свирепа и всеки иска да се докопа до славата и големите пари.По света тенис играят професионално и непрофесионално над 200 000 000 човека!Григор например бе глътка свеж въздух не случайно му казват мистър хот шот. Хлапето си е роден шоумен,обаче с такива удъри и изцепки мачове и турнири не се печелят. Тенисистите не са виновни, че са станали неатрактивни дървета-виновни са треньорските екипи.Никой съвременен треньор с амбици не позволява абсолютно никакви волности на състезателите си по обясними причини.Григор започна да печели сериозно, когато се появи цербера Рашиид и дефакто забрани всякакви шоуменски изяви,щото любовта на публиката няма да му спечели срещите.Аз просто апелирам и във форуми,и в реалния си живот към повечко уважение към момчето ни,защото е доста глупаво хора незанимаващи се и нехвщали дори веднъж ракета в живота си да сипят "експертни мнения "от рода на-,,ама ся що го изтърва";,,ама при 4:1 що си загуби гейма-сраммм,позор...."Ако ще е критика-да е градивна.А такива изцепки са далеч от градивната критика.

  14.  
     
  15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,471
    #297

    Отговор: Страхотен Григор Димитров


  16. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #298

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Цитат Първоначално публикувано от martosblack Виж публикацията
    Има какво още да гради и в играта, и в психиката му съгласен съм.Но е и верно,че момчето май ни поразглези доста- вече искаме да мачка като валяк всичко,което му се изпрече на пътя.Че не само да мачка,ми и да мачка бързо
    Що, ти не искаш ли? Няма лошо ако бъде надигран, лошото е ако надиграе себе си. И това важи за всички спортове, не специално за него и не специално за тениса. Нямаше да ме е яд ако беше загубил от Кевин, щото макар и там да допусна някои недопустими за ранга си грешки и отигравания, се бори като куче до последната топка. Както не ме беше яд и за полуфинала с Джока...виж с Цонга след 3-рия гейм на 2-рия сет направо не беше той, толкова непредизвикани грешки не бях виждал досега от него. На всички ни беше ясно, независимо дали сме хващали ракета или не, че да направи пробив в сервиза на Цонга е невъзможно, не и при тази игра която показа французина и само волята му в тайбреците е решение за този мач. При 4-4 в първия си помислих, че ще дойде и това, но уви....

    Изкачваш се нагоре, чудесно, искаш да мериш успехи с първите 5, чудесно, но и заедно с това идват и по-големите очаквания и фразата "колкото играе, толкова" вече не ни устройва. Това иска Рашид, това искаме и ние, неговите почитатели. Мистър хот шот не плаща сметки, но и без мистър хот шот по-добре да пускаме Перла и да гледаме инджито. Нашата критика не може да бъде градивна, защото никой на никого няма да вземе мнението в предвид. Имаме си уважението на нашето момче, но само суперлативи не работят и никога не са работили. От тук нататъка всеки следващ загубен полуфинал или недостигането на полуфинал няма да ни удовлетворява и искрено се надявам това да не удовлетворява и самия Гришо, Рашид...не ми дреме кой в ранклистата е...искам като излезе да крещя,да псувам, да си гриза ноктите, да викам "Ю а май мен"....Разочарован съм, но не съм с наведена глава - това каза гришо след Цонга, това казвам и аз. Няма лошо да бъдеш разочарован - това показва че си в час, а когато си в час - знаеш къде си сбъркал.
    Този пост е редактиран от Tommorow; 12-08-14 в 11:59.

  17. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #299

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Tommorow няма човек в историята на тениса,който да е изиграл цял-ПОВТАРЯМ -цял сезон без спад в играта си.Дори онази феноменална година за(мисля 2011 беше)Джокович ,когато стана Н1 и загуби за целия сезон 5 или6 срещи,но загуби!Единствен Макенроу имаше една подобна година ако не ме лъже паметта.Джокович спечели почти всичко,което имаше да се печели онази 2011 ,но ьагуби на Ролан Гарос.Загуби и още 3,4 важни мача за годината.Дори и сегашните назобани роботи все пак си остават и хора-не можеш да печелиш навсякъде.Както казваше Макбет, ,Способен съм на всичко човешко,който ме надмине не е човек".ПАк ще кажа- Не можете да знаете какво става на човек в тялото и в главата по време на мач-много често дори не си личи,че си контузен,адреналина върши чудеса с тялото.Тази година Григор постигна така много-баланса му е 38победи-13загуби.Това е един страхотен баланс и ако се види от кои играчи е загубил и къде картинката става още по красива.АМА НЕ -трябва да го критикуваме щото видиш ли ще вземе нещо много да се възгордее явно.Не го заслужаваме,за пореден път се убеждавам!

  18. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #300

    Отговор: Страхотен Григор Димитров

    Цитат Първоначално публикувано от martosblack Виж публикацията
    Не го заслужаваме,за пореден път се убеждавам!
    Нямаме нужда от такива генерални и грешни изводи. Как изразявайки разочарование от играта, която е показал се превръщам автоматично в негов враг?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 87 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Отговори: 0
    Последно: 03-12-12, 10:52
  2. VAIO Z - страхотен, тънък лаптоп от SONY
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 28-06-11, 14:12
  3. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 26-10-05, 01:11
  4. Почина Емил Димитров
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 31-03-05, 01:10
  5. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 01-11-04, 10:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе