Браво на Гришо, утре ще го гледаме на финал.
Браво на Гришо, утре ще го гледаме на финал.
Добре почва, дано няма сривове до края .
п.п. Май рано го похвалих - скъсаха се да си правят пробиви ...
Този пост е редактиран от svetlio1; 01-05-16 в 18:59.
...и да къса ракети Все пак ще бием. Явно му е много неудобен Шварцман.
Баси моторетката е тоя , направо лети по корта - хич не е лесен противник .
п.п. Не е добре работата ... такива схващания ги правеше преди да го барне австралиеца ...
Този пост е редактиран от svetlio1; 01-05-16 в 20:34.
Още ще се мъчим пред телевизорите. Дано нашия спечели. Всъщност сериозно почвам да се чудя дали нашият не играе за точен резултат
Ми ... толкоз , поне счупи всичките ракети , което си е рекорд
Тържествено се заклевам повече да не го гледам. После нека ми обясняват как израствал след всяка игра. Не можеш да направиш страхотен мач вчера и днес да играеш по такъв безхаберен начин. Я ракетите ще са му криви, я физическото състояние.
Твърде крайни мнения , знаем си , че ще го гледаме , колкото и да ни ядосва ... пък и все пак има прогрес - миналата година отпадна по-рано
Мен по-ме притеснява това схващане , явно е занемарил физическата подготовка или е сменил "витамините" ...
Е то или бягаш след фусти или тренираш, средно положение не може да има.
Гледах до 4:3 от първия сет, после се наложи да изляза....с което се оказва, че съм спасил няколко милиона нервни клетки...колкото толкова, показал е нееднократно, че има много потенциал, но от година и половина с редки проблясъци демонстрира всевъзможни техники за пропиляването му....
Този пост е редактиран от Tommorow; 01-05-16 в 22:01.
Някой по наясно с екипировката, би ли обяснил как така може да се скъса кордажа а 5 или 6ракети?
Да какви са тези ракети - съсипаха му нервите, че и моите!
И все пак Гришо се изгуби във 2-рия сет тотално...то такъв срив няма!
Нашия няма психика за тенисист, нито търпение. Много бърза и прави грешки. Иска само с 3-4 удара да си печели разиграванията и ако не стане почва да нервничи и си изпуска нервите, а противниците му само това чакат. Снощи нисичкият аржентинец закономерно сложи нашия дългуч на мястото му.