Холандците правят страхотни мачове.Играят много атрактивен футбол.
Холандците правят страхотни мачове.Играят много атрактивен футбол.
Чилийците ми напълниха сърцето и душата, направиха цяло представление.
Ехаа... 45 минути и световният и европейски шампион си стяга багажа.
Какво им става на тези хора.
Безидейни милионери Срам и позор!
изненадите край нямат
Испанците са изхабени вече, ама все пак трябваше да играят Шави, Давид Виля и Фабрегас.
Айде , моя фаворит приключи с надеждите ... остава ми Италия . Гледам статистиката - последните 3 шампиона са отпадали още в групите на следващото Световно ...
п.п. Малка грешка - 2006 Бразилия не е , а предния Франция ... все тая , очертава се традиция
Този пост е редактиран от svetlio1; 19-06-14 в 01:59.
Ех завистта човешка
По света знаеш ли колко по-лоши милионери има... Хайде да бъдем по-разумни - това, че са милионери не ги задължава да мачкат наред. Причината и следствието е в обратен ред - мачкат наред - затова са милионери.
Тази година, надявам се все още си спомняме кои бяха финалите в Шампионска лига и Уефа - това са местата, откъдето се става милионер, не от световните.
Изхабени.. не знам, може би. При всички случаи - уморени и без хъс. Няма как - 2 европейски и 1 световна, какво повече ти трябва на това ниво освен малко почивка и концентрация в клубния футбол.. Всъщност, ако се замисли човек, може и да е нормално, че отпаднаха, не знам и аз какво очаквах от толкова постигнал отбор.
Лошото е, че остават малко симпатични отборчета, които да се противопоставят на противни (за мен) тимове като Бразилия и особено Холандия.
Май, май... само Аржентина и Италия ще бранят моя фронт.
Временно класиране:
ivodivo - 22 точки
zmeya.70 - 19.5 точки
justify - 18.5 точки
svetlio1 - 18.5 точки
kod - 16 точки
aruba_man - 16 точки
gnf - 14 точки
glarus - 13 точки
edi1 - 12 точки
preparatos - 8 точки
daley - 5 точки
tony34al - 4 точки
ivan1 - 2 точка
chorlav - 1 точка
estqwerty - 1 точка
stenly - 0.5 точки
Давайте прогнози за днешните мачове:
Колумбия - Кот д'Ивоар
Уругвай - Англия
Япония - Гърция
Моите прогнози:
Колумбия - Кот д'Ивоар 2:1 3:1
Уругвай - Англия 2:1 1:1
Япония - Гърция 1:0 2:1
Завист?!?!? Код, къде я сънува тая завист бре? Испанците се разхождаха два мача по терена без никаква мотивация. "Великият" Касияс допусна невероятно смешни голове и се разбра, че без защитата на Реал пред него в момента е кръгла нула ...даже две кръгли нули.
Имах предвид, че се обръща внимание на финансовото им състояние.
То е постигнато, защото са се доказали като добри футболисти. Не ми се струва правилно това, че конкретно милионерството трябва да ги задължава да играят на 100% във всеки мач.
Касияс е трагедия с която и да е защита пред него от немалко време. Просто както казах по-рано - или е в ужасна криза и трябва здраво да си наляга парцалите това лято или ще е чудесно ново попълнение за отбор от ранга на Елче...
Колумбия - Кот д'Ивоар 2:2 / 2:1
Уругвай - Англия 2:1 / 1:2
Япония - Гърция 2:2 / 1:1
Те испанците наистина си останаха без голмайстор, в Барса и Реал си имат Меси и Роналдо, тук нямаше кой да вкара гол...В повечето случаи с всеки голям отбор така става по някое време, а и идва времето на други отбори.
Колумбия - Кот д'Ивоар 0:2, 1:3
Уругвай - Англия 2:0, 3:1
Япония - Гърция 3:2, 1:0
Само с тик-так без голмайстори не става - това показа Испания!
А Холандия прави футбол и то приятен за гледане - какво толкова омразно има в това?!?
Евала и на Австралия - поиграха, бориха се...