Вижте резултатите от анкетата: Кой ще е новия световен шампион по футбол?

Гласували
38. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Бразилия

8 21.05%
  • Испания

2 5.26%
  • Аржентина

8 21.05%
  • Италия

0 0%
  • Германия

10 26.32%
  • Португалия

2 5.26%
  • Франция

0 0%
  • Англия

1 2.63%
  • Холандия

6 15.79%
  • Уругвай

1 2.63%
  • Друг

0 0%
Страница 22 от 42 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 622
Like Tree83Одобрявам

Световно първенство по футбол Бразилия 2014 - ПОЗНАЙ РЕЗУЛТАТА

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Отговор: Световно първенство по футбол Бразилия 2014 - ПОЗНАЙ РЕЗУЛТАТА

Пропуснах няколко рунда, ама да се запиша за късните.
    *****-Алжир 3:0
    Белгия-Южна Корея 1:1

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Много издънки тая вечер направих ама така е като на гледам резултатите и класирането в групите ... СеСеКаТу поне може да изкяри някой лев отгоре за вратарчето .
    10473369_783813998330306_6221488108434622690_n.jpg

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

В някакъв английски съд се гледало дело за домашно насилие, като детето било бито и от майка си, и от баща си.
    Съдията решил да присъди попечителството на лелята, но детето заявило, че и тя го бие. Последната възможност били бабата и дядото, но се оказало, че и те го биели.
    След дълги размишления съдията го поверил на английския национален отбор, който очевидно не може да бие никого.

5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Временно класиране:
    svetlio1 - 42.5 точки
    ivodivo - 42.5 точки
    justify - 41.5 точки
    kod - 38.5 точки
    gnf - 37 точки
    zmeya.70 - 36.5 точки
    aruba_man - 33.5 точки
    glarus - 26.5 точки
    edi1 - 23 точки
    daley - 18 точки
    tony34al - 15.5 точки
    Ангелов - 14 точка
    preparatos - 8 точки
    ivan1 - 6.5 точки
    chorlav - 1 точка
    estqwerty - 1 точка
    Leopardy Serval - 1 точка
    stenly - 0.5 точки

Груповата фаза свърши, минаваме в следващия етап на играта - правилата вече са други - прочетете внимателно!

- ВТОРА ФАЗА НА ИГРАТА - ЕЛИМИНАЦИОНА ФАЗА:
    1 вариант, стандартен:
    Само един точен резултат на мач, не по 2 както досега!

При познаване на точния резултат (КРАЕН - След продължения и дузпи ако има) - 5 точки
    При познаване на знака - 2 точки

2 вариант, предположение за дузпи:
    Прогнозира се краен победител и дузпи!

При познаване на това, че ще има дузпи и познаване на крайния победител - 5 точки, без значение точния резултат след дузпите
    При познаване на крайния победител / знака - 2 точки

ОКОНЧАТЕЛНИ ПРАВИЛА ЗА ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ:

- ВТОРА ФАЗА НА ИГРАТА - ЕЛИМИНАЦИОНА ФАЗА:
    Всеки от играещите дава:
    - точен резултат (може и равен) - ЗА РЕДОВНОТО ВРЕМЕ - БЕЗ ПРОДЪЛЖЕНИЯ И ДУЗПИ (при познаване се печелят 5 точки)
    - знак за краен победител
    (след продължения и дузпи ако има такива) - (при познаване се печелят 2 точки)

- ТРЕТА ФАЗА НА ИГРАТА - ФИНАЛЕН МАЧ, МАЧ за 3-4 МЯСТО:
    Всеки от играещите дава:
    - точен резултат (може и равен) - ЗА РЕДОВНОТО ВРЕМЕ - БЕЗ ПРОДЪЛЖЕНИЯ И ДУЗПИ - (при познаване се печелят 10 точки)
    - знак за краен победител (след продължения и дузпи ако има такива) - (при познаване се печелят 5 точки)

Давайте прогнози за предстоящите мачове:
    Бразилия - Чили
    Колумбия - Уругвай

Моите прогнози:
    Бразилия - Чили 3:1
    Колумбия - Уругвай 2:1

6. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Крис, при тези правила ако се стигне до дузпи и крайният резултат след тях е 9:8 дали някой ще го познае?! Просто нЕма начин...

За да е максимално опростено предлагам точният резултат да важи само за редовните 90' (както беше до момента) без продължения и дузпи. А знакът (трябва да се пише задължително) да е само за краен победител - 1 или 2, Х-ът отпада като вариант, защото е елиминационна фаза.

Пример 1:
    Бразилия - Чили 2:2 / 1 (са моите прогнози). Мачът след 90' е 2:2, а след продължения и евентуални дузпи краен победител е Бразилия, аз печеля 7т.
    Пример 2:
    Бразилия - Чили 2:2 / 1 (са моите прогнози). Мачът след 90' е 2:1 за Бразилия, следователно няма продължения и дузпи, тогава аз печеля 2т.
    Пример 3:
    Бразилия - Чили 2:2 / 1 (са моите прогнози). Мачът след 90' е 2:2, а след продължения и евентуални дузпи краен победител е Чили, тогава моите точки ще са 5.
    Пример 4:
    Бразилия - Чили 2:2 / 1 (са моите прогнози). Мачът след 90' е 2:2, а след продължения 2:3 и краен победител е Чили, тогава моите точки отново ще са 5.
    Пример 5:

Бразилия - Чили 2:2 / 1 (са моите прогнози). Мачът след 90' е 1:1, а след продължения и евентуални дузпи краен победител е Чили, тогава моите точки ще са 0.
    Пример 6:
    Бразилия - Чили 2:2 / 1 (са моите прогнози). Мачът след 90' е 1:1, а след продължения 1:2 и краен победител е Чили, тогава моите точки отново ще са 0.

Не знам, какво мислят останалите участници в импровизираната игра, но ще е хубаво и те да се включат с мнение по въпроса.
    Този пост е редактиран от gnf; 27-06-14 в 15:40.

7. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Аз съм на 100% съгласен с КОД.

Който познава да познава крайният резултат след продължения и дузпи.

То и досега резултатът трябваше да се познае заедно с даденото от съдията продължение.Аз така последните 2-3 дни "загубих" поне 9 точки с вкарани голове в даденото от съдията продължение до 5 минути след 90-тата.

Пък не мога да разбера как можеш да пишеш/прогнозираш равен мач в елиминационна фаза .

Няма как мача да е равен.Така е правилата на FIFA .От тук нататък винаги ще има победител и да пишем, че мача е равен пък след това да правим "схеми" за пресмятане на точките след като има победител от мача също няма смисъл.

Аз досега мисля, че нямам нито един прогнозиран равен мач и изобщо няма да ми е затруднение занапред също да нямам прогноза за равен мач.
    Който дава равен мач не печели нито една точка и псува ....
    Този пост е редактиран от justify; 28-06-14 в 14:48.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    София

Бразилия - Чили 3:1
    Колумбия - Уругвай 1:2

10. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Джъсти, явно си далеч от залози и букмейкъри.
    Няма такова нещо да не прогнозираш Х в редовно време на мач в елиминационна фаза, нали след това се стига до продължения и евентуални дузпи. Влез в сайта на някой букмейкър и виж, че приемат залози - 1/Х/2, но за редовно време, отделни за краен победител - 1/2 и още едни за метода на класиране (разбирай краен победител) - дали след продължения или дузпи!
    Все пак трябва да се придържаме към досегашните правила + леки модификации, заради елиминационната фаза, но не и изначално да ги променяме.
    Ами ако всички мачове на 1/8-финалите се стигне до дузпи??? И след тези дузпи има хандбални резултати (7:6; 11:10: 13:11 и т.н.), кажи ми кой ще ги е прогнозирал и познал??? На всички е ясно, че дузпите са рулетка, там няма фаворити и аутсайдери. Губи се всякакъв смисъл и тръпка да се участва в играта (поне за мен).
    Този пост е редактиран от gnf; 27-06-14 в 15:42.

11. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Ами далече съм .Никога не съм играл/залагал.

Но правиш ли разлика между Правилата на FIFA и Правилата на букмейкърите ?

Букмейкърите на са ФИФА, поне засега и донякъде в България

На това световно се играе динамичен и резултатен футбол и едва ли ще има равно дори на осминафинали.Всички ще се стремят да решат мача в редовното време или в най-лошия случай в продълженията.

Досега равните мачове на това световно от 48 изиграни мача са 9 равни.Тоест на 5.33 мача с победител се пада 1 равен мач. В осминафиналите равенствата ще са най-много 1 в редовното време.

Още повече такива отбори като Италия и дори *****, играещи след като вкарат гол в защита и нападащи само с контра атаки, тоест "пазещи" резултата в тяхна полза няма.Всички играят нападателен футбол с голове.
    Отделно като гледам в "двубоите" единият е изразеният фаворит.
    Този пост е редактиран от justify; 27-06-14 в 12:56.

12. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

gnf... все пак не сме букмейкърска къща за да се придържаме към правила...
    Да, ако има дузпи - трудно може да се прогнозира резултата, но можеш да познаеш знака и да спечелиш.
    ПП - Хайде да направим такава модификация:

Всеки има право на:
    - един точен резултат (тук ясно - познаваш знака - печелиш 2 точки, познаваш резултата - печелиш 5 точки)
    или:
    - знак за мача и отметка дузпи (познаваш знака - печелиш 2 точки; мачът се решава с дузпи и си познал знака - печелиш 5 точки ако си дал такъв залог без да е необходимо точното уточняване на резултата след дузпите)

13. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Вторият вариант не е добър.

Когато познаваш резултата било в редовно било като краен резултат(след продължения или след продължения + дузпи) неизвестните в уравнението са много, тъй като вариантите за резултата са много.При познат краен резултат печелиш само 5 точки.

Когато обаче познаваш само кой е победител неизвестните са само 2 отбор Х и отбор Y , но също печелиш 5 точки, няма нищо, че не си познал точният краен резултат а си познал само победителят.

Аз ще играя винаги по вторият вариант и почти винаги ще печеля по 5(или 5+2 и аз не разбрах точно колко) точки.

И сега имаше корупция във форума, а си представям на тези осминафинали какво чудо ще при "смятането" на точките....

А ако дадете възможност да се дават два резултата - за редовно време и ( за дузпи) в скоби, отново ще имаме право да даваме 2 прогнози, тоест ще остане каквото беше.

Е има и възможност да се дава 1. прогноза за победител в редовно време + продължения и 2. прогноза за победител след дузпи

Не усложнявайте, доста хора сме и смятането за всеки по този начин ще усложни/умножи доста $ / нещата/корупцията...
    Този пост е редактиран от justify; 27-06-14 в 14:40.

14.  

15. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

Не е ли най-добре за точен резултат да се приема всичко което се случва в рамките на 90-те минути. Който дава Х за редовното време, да добавя и краен победител. За познат резултат 5 точки, за познат знак 1 (или 2) точки. Така при точен резултат ще се получават 5+1(2) точки. При познат знак и познат краен победител 1(2)+1(2) точка.

16. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Крис, аз не казвам, че сме букмейкър, но с тази импровизирана игра във форума се доближаваме до букмейкър с тази разлика, че няма залози

Джъсти, това че ти мислиш, че няма да има равни резултати в редовното време на елиминационната фаза не значи, че това няма да се случи.
    Ти като искаш недей да пишеш равни резултати, но защо на мен, а и на останалите ще ми/ни се отнема правото да даваме равни резултати за мачовете??? Точно, за да не се случи това предложих в #320 (редактирах и добавих още примери) едни прости, елементарни и универсални правила.
    Прочетете ги пак и ще видите, че си заслужават и никой няма да бъде ощетен + сметките стават за секунди!!!
    Този пост е редактиран от gnf; 27-06-14 в 14:50.

17. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Е как ще са "равни" резултатите? "Равни" ще са според букмейкърите, а според FIFA няма да има нито един равен мач, а винаги ще има победител.

ми/ни се отнема правото да даваме равни резултати за мачовете
    Първоначално предложеното беше най-добре.

Склонен съм да приема, че има логика за резултат в редовно време + в скоби резултат в случай че има дузпи.

Когато има дузпи обаче, следва резултата от редовното време да се "елеминира" както става по правилата на FIFA в самият мач.Всъщност FIFA e създала дузпите именно и само, за да елиминира равенството като резултат в един мач на и след осминафинали.Доказателство в тази насока е че дузпи се бият само при равен резултат в редовното време+ продълженията.

По гореописаните от мен правила ще сме на 100% в "съзвучие" с правилата на FIFA, a не на правилата на "букмейкърите" ...
    Този пост е редактиран от justify; 27-06-14 в 14:52.

18. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Това което предложих аз не са правила на букмейкъри (по-назад може би не съм се изразил правилно и се редактирах), а някаква симбиоза между досегашните в играта + малка корекция с оглед на директната елиминация.
    Познат Точен Резултат за редовно време - 5т. и познат Знак за Краен победител - 2т. Пише се по една прогноза за двете и се точкуват индивидуално. Точно, кратко и ясно и лесно се смята.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 42 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 43
    Последно: 31-10-14, 00:07
  2. Световно първенство по Футбол - ЮАР
    От Mr.TECHNO във форум Спорт
    Отговори: 47
    Последно: 12-07-10, 17:42
  3. Отговори: 3
    Последно: 13-05-08, 13:25
  4. Шахмат на световно ниво
    От Wise във форум Коментирай новина
    Отговори: 8
    Последно: 21-05-05, 22:57
  5. Световно по катерете във Велико Търново...
    От CreatoR във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 25-04-05, 12:23

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе