Вижте резултатите от анкетата: Кой ще е новия световен шампион по футбол?

Гласували
38. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Бразилия

8 21.05%
  • Испания

2 5.26%
  • Аржентина

8 21.05%
  • Италия

0 0%
  • Германия

10 26.32%
  • Португалия

2 5.26%
  • Франция

0 0%
  • Англия

1 2.63%
  • Холандия

6 15.79%
  • Уругвай

1 2.63%
  • Друг

0 0%
Страница 23 от 42 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 622
Like Tree83Одобрявам

Световно първенство по футбол Бразилия 2014 - ПОЗНАЙ РЕЗУЛТАТА

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Отговор: Световно първенство по футбол Бразилия 2014 - ПОЗНАЙ РЕЗУЛТАТА

Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    Вторият вариант не е добър.
    Аз ще играя винаги по вторият вариант и почти винаги ще печеля по 5(или 5+2 и аз не разбрах точно колко) точки.
    Объркал си се сериозно спрямо написаното - втората опция е валидна само ако мача достигне до дузпи. И да... ако я позваш ще печелиш по 5 точки на всеки мач, който се решава с дузпи. И няма да печелиш ако не стига до дузпи...
    Както и да е, регламентът е променен за последен път - актуалната версия на играта е описана по-долу:

ОКОНЧАТЕЛНИ ПРАВИЛА ЗА ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ:

- ВТОРА ФАЗА НА ИГРАТА - ЕЛИМИНАЦИОНА ФАЗА:
    Всеки от играещите дава:
    - точен резултат (може и равен) - ЗА РЕДОВНОТО ВРЕМЕ - БЕЗ ПРОДЪЛЖЕНИЯ И ДУЗПИ (при познаване се печелят 5 точки)
    - знак за краен победител (след продължения и дузпи ако има такива) - (при познаване се печелят 2 точки)

- ТРЕТА ФАЗА НА ИГРАТА - ФИНАЛЕН МАЧ, МАЧ за 3-4 МЯСТО:
    Всеки от играещите дава:
    - точен резултат (може и равен) - ЗА РЕДОВНОТО ВРЕМЕ - БЕЗ ПРОДЪЛЖЕНИЯ И ДУЗПИ - (при познаване се печелят 10 точки)
    - знак за краен победител (след продължения и дузпи ако има такива) - (при познаване се печелят 5 точки)

Така добре ли е?

2.  

3. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Вече е Екстра

4. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Добре е, но не може ли да вкараме в редовното време и продълженията от по 15 минути ли бяха, тъй като и тогава също се играе нормално.

Да отделим само дузпите, ако в редовното игрово време не включващо дузпите няма гол?Те така или иначе играчите играят и в това допълнително време и към резултата от редовното време от 90+до 5 минути от съдията има вкарани голове, да кажем 1:1, се добавят и головете от пордълженията без дузпите- ако се вкарат в пордълженията да кажем 1 гол става 2:1 ( или обратно 1:2 в зависмост кой вкара) и така с този резултат завършва мача.

Тоест ще сме на 100% по правилата на FIFA за отчитане на головете.

А правилото да стане :

Всеки от играещите дава:
    - точен резултат (може и равен) - ЗА "РЕДОВНОТО ИГРОВО" ВРЕМЕ СЪС ПРОДЪЛЖЕНИЯТА(от по 15 минути ако има такива), БЕЗ ДУЗПИТЕ (при познаване се печелят 5 точки)
    - знак за краен победител (при изпълнение на дузпи ако има такива) - (при познаване се печелят 2 точки)

Предлагам това, тъй като:

В редовното 90-минутно време може някой да познае резултата 2:2 или 0:0 и ... следват ПРОДЪЛЖЕНИЯТА ...Ако в продълженията някой вкара гол, а противника му не вкара гол тогава мача приключва.

Аз може да позная резултата от 90+до 5 минути от съдията, но няма да съм познал крайният резултат, който може да е 3:4.

Ще съм познал резултата в редовното време 2:2, но няма да съм познал крайният резултат в цялото игрово време без дузпи който е 3:4.Получава се малко неловко.GNF e "познал" резултата в 90-те минути и печели 5 точки, аз познавам резултата в редовното време + продълженията,който и според FIFA e резултата от мача, НО не печеля точки или печеля най-много 2 точки) ...

Правилата за дузпи да си останат както си предложил в предния пост преди този.

Така ще отделим игровото време на нормална игра на отборите от "хандбалните"/дузповите резултати.

В нормалното игрово време няма как да има "хандбални" резултати -или ще е равен или някой ще вкара 1 най-много 2 гола и ще е победител.

А когато и след продълженията е равен мача, вкараните голове не се зачитат и започват дузпите.

Иначе се получава една "празнина" -познавам редовното време 90+5 минути и след това в продълженията какъвто и да е резултата на мен не ми пука, АЗ си имам 5 точки, тоест мача е завършил според FIFA при даденото продължение без да се стига до дузпи 3:4, аз обаче "печеля" точки с познат в редовното време резултат 2:2 ...

Е не е това резултата.Да направим както FIFA. До края на продълженията головете ако не завършат наравно се броят+ головете от 90-те минути и това е резултатът.

Ако завършат наравно и в продълженията от по 15 минути -не се броят головете от игровото време по терена, а се броят за резултат само вкараните голове от дузпи.

Бре Код, дръж ги под напрежение и в продълженията ...

Това е последно предложение.

Каквото решите това е.Повече няма да пиша освен за резултати и според правилата.Ще си преправя диагнозата, тоест прогнозата
    Този пост е редактиран от justify; 27-06-14 в 17:39.

5. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Джъсти, Джъстиии... В един от предните си постове искаш да се смята лесно и бързо и да е елементарно, а сега се опитваш съзнателно да усложниш нещата...
    В продълженията се "играе" нормално ама друг път. Никой не иска да рискува с непрестанни атаки и преса, както играха Чили срещу Испания. Гледа се да изтикат продълженията и който има шанс побеждава на дузпи. Само ако някой от отборите вкара гол (я след някоя контра или след статично положение) и отборът изоставащ се активизира да върне гола, тогава мачът малко се оживява.
    Аз даже си мисля, че елиминационните мачове няма да са толкова резултатни и атрактивни, защото след това няма поправителен (разбирай следващ мач). Отборите ще се дебнат за една-две грешки, след които ако вкарат гол е добре дошло и почти няма да смеят да рискуват. Дано да греша и да продължим да се наслаждаваме на най-интригуващото и динамично Световно първенство.

6. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Бразилия - Чили 3:2 /1/
    Колумбия - Уругвай 2:0 /1/
    Този пост е редактиран от ivodivo; 28-06-14 в 00:14.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Я да видим сега дали разбрах -
    Бразилия - Чили 2-2 в редовното и 3-2 победа за Бразилия (в продълженията или след дузпи) ... макар и да ме гложди нещо от вътре , че това е последния мач на бразилците ...
    Колумбия - Уругвай 3-1

8.  

9. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Я да видим сега дали разбрах -
    Бразилия - Чили 2-2 в редовното и 3-2 победа за Бразилия (в продълженията или след дузпи) ... макар и да ме гложди нещо от вътре , че това е последния мач на бразилците ...
    Колумбия - Уругвай 3-1
    Достатъчно е само Бразилия - Чили 2-2 , победа за Бразилия - не е необходим точно с какъв резултат ще победи, това не ти носи допълнителни точки.
    svetlio1 одобрява това.

10. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Светльо, даваш един точен резултат за редовно време (ако познаеш - 5т.) и един знак (единица или двойка) за краен победител (ако познаеш - 2т.). При знака за краен победител се приема всичко - редовно време; продължения и евентуално дузпи.
    svetlio1 одобрява това.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

ОК ,благодаря - малко съм зает и хвърлям по поглед от време на време , даже може и да изтърва началото на мача ...

12. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Мачовете от 1/8-финалите почват утре, затова че не се притеснявай
    svetlio1 одобрява това.

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

А-а , тъкмо се чудех от колко часа е - много натоварено днес ...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

всичко е добре , но ако някой сега познае последните 6 мача и еднолично застава начело, без да е играл
    трябва да има и толерантност към старите играещи.
    zmeya.70 одобрява това.

16. Member Аватара на zmeya.70
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Северозападо

Бразиля- Чили 2:1 /1/
    Колумбия- Уругвай 1:2 /2/

ПС-Дано пьрвия мач да го изгубя...за сметка на Немската машина

17. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO Виж публикацията
    всичко е добре , но ако някой сега познае последните 6 мача и еднолично застава начело, без да е играл
    трябва да има и толерантност към старите играещи.
    Говориш теоретични небивалици
    Ако някой познае последните 6 мача, а никой от досега играещите не познае нищо, то напълно резонно би застанал начело.
    Ако пък досега играещите познаят туй онуй, то няма как да се случи това, което си пресметнал...
    Всичко е преценено добре, нека да има шанс и за по-късно включили се, макар и минимален.
    Отделно, ако познае 6-те мача по резултат би следвало да се гръмне, че е играл във форума, а не при някой букмейкър

18. Member Аватара на zmeya.70
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Северозападо

Ако някой познае последните 6 мача, а никой от досега играещите не познае нищо, то напълно резонно би застанал начело.

Явно много ще трябва да черпи за кьсмета си с Бири

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 42 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 43
    Последно: 31-10-14, 00:07
  2. Световно първенство по Футбол - ЮАР
    От Mr.TECHNO във форум Спорт
    Отговори: 47
    Последно: 12-07-10, 17:42
  3. Отговори: 3
    Последно: 13-05-08, 13:25
  4. Шахмат на световно ниво
    От Wise във форум Коментирай новина
    Отговори: 8
    Последно: 21-05-05, 22:57
  5. Световно по катерете във Велико Търново...
    От CreatoR във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 25-04-05, 12:23

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе