ми приемника е сателитен, тоест не ти върши работа за цифрова ефирна. телевизора има ли мпег4? гледам в техномаркет пише само dvb-t без уточнение мпег2 или мпег4.
7 часа
6 часа
5 часа
4 часа
3 часа
2 часа
1 час
Не гледам телевизия
ми приемника е сателитен, тоест не ти върши работа за цифрова ефирна. телевизора има ли мпег4? гледам в техномаркет пише само dvb-t без уточнение мпег2 или мпег4.
Благодаря ти hristoslav,ще продължавам да пробвам ..... !
до joro_bul:
в метро продават антени DVB-T на Strong-външна и вътрешна,аз съм с втората ,но засега опитите ми се оказват неуспешни-живея до лаута и имам видимост към родопите............
Да допълня малко:Първоначално публикувано от cifronim
1. Да h264 има към 30 профила с различно качество.
2. h264 e едана много малка част от MPEG4 http://en.wikipedia.org/wiki/H.264/MPEG-4_AVC . MPEG4 са и Divx, Xvid http://en.wikipedia.org/wiki/MPEG-4_Part_2
3. MPEG2 е доста остаряла кодировка, ако искаш да постигнеш същото качество като MPEG4 се налага по-широка лента.
Здравейте, онзи ден пробвахме в Техномаркет с консултантите да хванем ефирната в Пловдив, но уви нищо не се получи, има ли изобщо излъчване, за да не се набутвам за антена?
за момента само в София предавателите работят без прекъсване! Всички други градове сигнала се пуска и се спира ежедневно. Изчакай до януари може като се пусне на максимална мощност да не ти трябва силна антена.Първоначално публикувано от joro_bul
към 21.12.2010г. в София работят само БТВ и тв7.От няколко дена изчезнаха Канал 1 и Нова.И при други ли е така?
Във Варна съща има само ТВ7 и БТВ.
колега пресканирай! преди 2,3 дни промениха 64 канал! за да ти излезе трябва да сканираш наново!Първоначално публикувано от morfeus
еми аз пресканирах и нищо не излиза, дали пък тогава сигнала нещо не е слаб?
Днеска вече няма цифрова телевизия във Варна.
изключват ги за да не харчат ток! само в софия не спират щото тука е главната техника а варна, пловдив са си само ретранслатори.
В Стара Загора не съм хванал момент в който да не работи.
Към момента се хващат 4 ТВ7 и 4 БТВ.
Е те и в София в момента са по толкова, но до преди няколко дена имаш еи Канал 1 и Нова, но уви вече ги няма, незнам защо.На 64 канал нищо няма.Първоначално публикувано от IMonev
работи си ама ти не го ловишПървоначално публикувано от morfeus
За София:Първоначално публикувано от cifronim
Не съм забелязал прекъсвания на Канала, БТВ, Нова, ТВ7 и Voice. Поне от седмица.
Все пак не гледам 24/7 ТВ - през нощта може да спира някой канал.
Хващам ги с активна стайна антена, с нея сигналите се усилват до 98-100%, качеството стои на 100% постоянно според инфото в телевизора. 15-16лв от Ко**ад.
Някой да е прихванал ефирно цифрово радио или друга станция, освен изброените?