Здравейте !
Живея в Пловдив и много бих желала да гледам френския Canal Plus, а както и френските национални програми. За съжаление научих, че всичките се криптирани извън територията на Франция.
Възнамерявам да се абонирам за CanalSat - френски сателитен провайдър, с цел получаване на Canal + и другите френски националки, обаче съм доста неофит относно какъв размер чиния да си купя, а и какъв приемник.
От френския провайдър, предлагат някакъв под наем, но с невероятна такса (около 12 евро/месец) и всички съветват да се купи, а не наеме такъв.
Има ли някой идея как могат да се хващат тези програми от България?
Готова съм да плащам по 50/60 евро месечно, но да имам Canal +. Програмата е с невероятно качество като филми, предавания, журналистически разследвания и си заслужава парите.
Не мога да се обърна към Canal + (или CanalSat - те са към една фирма), защото официално не сключват договори с клиенти в чужбина (френската невероятна търговска логика, ходи разбери !).
А по френските форуми пишат разни врели-некипели, които не знам дали въобще са валидни за България.
Мерси предварително за информацията, ако някой, сбъсквал се със същите проблеми, може да ме упъти.![]()