Страница 12 от 28 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 412
Like Tree18Одобрявам

Телевизии - новини, коментари, оценки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Re:Телевизии - новини, коментари, оценки

Как ви се струва качеството на дискавъри ? Много кофти , може би най лошото качество на програма и то сравнявано не само на един оператор а на три - Булсат , Виваком и Близу . Особено на реклами когато сцените са бързи , получава се като едно пикселизиране .... Не е от телевизора защото го забелязвам и на КРТ . Е , най забележимо е на ЛЦД , заради по големия екран но за да го видя и на старото Сони 21 инча - значи си е голяма боза а канала трябва да е с най доброто качество , заради предаванията по него , дали така си го приемат официално ?
    Дайте по едно мнение как е на другите оператори , вижте го най вече на бързи сцени .

2.  

3. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от jonov
    Как ви се струва качеството на дискавъри ? Много кофти , може би най лошото качество на програма и то сравнявано не само на един оператор а на три - Булсат , Виваком и Близу . Особено на реклами когато сцените са бързи , получава се като едно пикселизиране .... Не е от телевизора защото го забелязвам и на КРТ . Е , най забележимо е на ЛЦД , заради по големия екран но за да го видя и на старото Сони 21 инча - значи си е голяма боза а канала трябва да е с най доброто качество , заради предаванията по него , дали така си го приемат официално ?
    Дайте по едно мнение как е на другите оператори , вижте го най вече на бързи сцени .
    При мен на МСат - много добро качество - нямам забележки за Discovery...

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Как ви се струва качеството на дискавъри ?
    За кое Дискавъри говориш, че не стана много ясно? Ако е за Discovery HD Showcase, аз на Булсатком нямам забележки към картината.

5. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Става въпрос за Discovery Channel SD , и на мен ми е чудно защото го има във формат HD и предаванията по него би трябвало да са със добро качество , ето вчера отидох до телевизора около метър от него и особено при реклами и бърза смяна на кадрите - пикселизира . Ще взема довечера един приемник от службата на Виваком за да се убедя със сигурност че и там е така .

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Близалките мисля, че реенкодират сигнала на Discovery от Astra 4A, като не знам с каква техника го правят, но става ужасно. Имам подозрения, че взимат сигнала от аналоговия изход на Scientific Atlanta-та.
    Булсатком не искам да коментирам, но последно когато съм гледал там мисля, че Дискавъри беше една идея по-добре от на Близу.
    М-Сат вероятно го подават 1:1 от 4А, само трансмодулиран сигнал без намеси.

7. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от deian
    М-Сат вероятно го подават 1:1 от 4А, само трансмодулиран сигнал без намеси.
    Това не знам какво значи, но мога да потвърдя, че дори и единствено на цифрово устройство - качеството на картината на Дискавърито при мсат кейбъл е отлично.

8.  

9. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Сега направих сравнение с Виваком през HDMI - няма го това пикселизиране , явно Близу го мачкат повече не че качеството на Виваком е прекрасно , просто не забелязвам разлика освен това пикселизиране .
    Иначе качество и сила на сигнала са на фул на транспордер 374мхц е и са само 7 канала , не е претъпкан ???
    Сега даже го пробвах с техното дърво през скарт грозна работа , ако не бях с КА модул , никога не бих гледал през това дърво е може но от 4 метра 32 инча
    Същото нещо че дори и по ужасно на техния канал Близу ТВ .

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Става въпрос за Discovery Channel SD ...
    Аз SD-то въобще не го гледам. За разлика от HD-то, е ужасно. Пълна мазня, халота около логата и субтитрите...., абе трагедия.

11. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Аз SD-то въобще не го гледам. За разлика от HD-то, е ужасно. Пълна мазня, халота около логата и субтитрите...., абе трагедия.
    Аз това изобщо не го броя Е дали ще доживеем да гледаме всичко ХД ? Пуснах планета ХД от виваком - ейй Глория дойде до мен
    Ей сега ще ги похваля малко в техния форум
    Здравейте. Благодаря за препоръката. В момента се работи с цел подобряане на качеството на сигнала. Ще ви информирам допълнително, когато имам новини.
    Моля обаче да пишете в съответните теми, за да има все пак някакъв ред във форума.
    Благодаря за разбирането.
    А ето го и отговора - работи се по въпроса

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

БНТ2 увеличава с 18 часа своята програма
    http://bnt.bg/bg/about/27/article/1290

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Магърдич Халваджиян: Би Ти Ви се опита да наложи цензура над "Господари на ефира"
    http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2...ita_da_naloji/

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://www.government.bg/cgi-bin/e-c...0239&n=1055&g=
    - Ще се отменят ли търговете за първите пет мултиплекса?
    - Според мен няма такъв вариант. Ако го направим, тези компании ще започнат да ни съдят и не знам докъде ще стигнат нещата.

- Значи сме в ситуацията да ни съди или собственикът на мултиплексите, или Брюксел. Значи според вас е по-добре Еврокомисията да ни съди?
    - Не знам дали е по-добре Брюксел да ни съди. По-скоро имам някаква надежда, че ако дадем възможност на още един участник на пазара, това да смекчи позицията им. Така или иначе сме закъснели с цифровизацията. Не знам дали изобщо е възможно технически да се отменят конкурсите. Ако това стане, то България няма да се цифровизира още много години. Ще започнат нескончаеми дела. Ние като цяло сме закъснели много с цифровизацията. Затова трябва да мислим как бързо да освободим честоти.

Аз нямам вина за тази ситуация! Нещата са такива и се опитвам да минимизирам загубите и вредата. Не можете да си представите изобщо с какво нежелание съм в този проблем.

16. Тук е от
    Apr 2010

Евро 2012 по БНТ в HD формат:

http://www.blitz.bg/sport/article/125147

17. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

А дали ще има DVB-T излъчване на HD-канала?

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

За първи път сигнала ще е на мултиплекса от HANNU PRO - HD канала ще е факт официално от догодина и не само за кабелните оператори.

P.S.
    Официалната позиция на БНТ e, че само Blizoo ще могат да излъчват този канал. Както бяха и за световното. За сега...
    Шефовете им не се научиха, че данъкплатците им плащат заплатите и не трябва да има дискриминация.....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 28 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. евтин вариант за гледане на свободни телевизии
    От tihogr във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 0
    Последно: 10-10-10, 02:30
  2. ТЕСТОВЕ на LCD/PLASMA - Оценки, сравнения
    От soon във форум Телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 26-10-09, 15:44
  3. Гледате ли други телевизии, особено HDTV?
    От Krassy във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 4
    Последно: 14-08-09, 20:47
  4. SonyEricson W550 !?.... Мнения, оценки
    От moderator_S във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 6
    Последно: 17-06-06, 01:25
  5. Ефирни Телевизии в Пловдив
    От Djeff във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 11-04-06, 13:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе