Първоначално публикувано от
sad sack Само да поясня, не съм защитник на ИТВ/ТоталТВ , но тази драма дето е описана в Разкрития ме накара да се смея на глас 1 минута.
И аз бях абонат на ИТВ и последната седмица се появяваше съобщение че от 01.03.2011 се спира излъчването от настоящият сателит и да се обадят на телефона за да им завъртят антените.Сега, не знам тоз софиянец как не го е видел, но винаги е много удобно да се правиш на невинна жертва- и кат' съ събудих, гледам че млекото кипи на котлона, пък аз млеко не съм копувал,извънземните требва да са били.
От началото на м.Февруари, знаех че ще гасят сигнала от 16°E, но не очаквах да е март.Все пак времето е малко неподходящо за катерене по таваните, но явно до тогава са им стигнали парите да предават от 16°E и 23.5°E едновременно. А те предаваха от началото или средата на м.Януари на 23.5°E.
Относно ужилването, там си е написано че са обявени в несъстоятелност, което означава, че активите се продават, а пасивите остават за кредиторите/абонатите. Нормална практика в Капитализъма. Та както казва Ицката Стойчков- Сам таймс уин, сам таймс лун.
Това е действителността,сурова ! Започнете да живеете според действителността,няма нищо гарантирано. Какво да кажат абонатите на Булсатком, който си бяха предплатили за ХБО канала и им го спряха, щот били с Ирдето карти и ако искали да гледат пак, да си върнат картите,за да получат карта и операторски приемник. Само дето никой не им казва,че тези пари дето са ги набили за по-добър приемник, отиват в кенефа, щот новите карти са женени за операторският приемник.Изул си си гащите, когато си си сложил подписа под договора.Или пък за промяната на каналите в пакета, който си си платил.Отговора е-Погледнете си общите условия в договора
,който сте подписали. Искате да разтрогните договора,няма проблеми батенце,просто си плати останалите такси
А за сега сателайтБГ предлагат, да ви включат старите карти(все пак те са придобили активите) срещу 14лв. и услугата се нарича "тест пилот". Няма задължителни договори, плащаш-гледаш,не плащаш- не гледаш.
И когато си направят пакетите, предполагам че ще последва последно изпиране/пребрандиране и ще имаме трети DTH оператор.