terms-internet-local-net150-14725.pdf (a1.bg)
Преглед за печат
Сблъсках се с "уникалната" поддръжка на Виваком.
От 3 дена нямам интернет и по никакъв начин не мога да се свържа с поддръжката им.
Нямам думи.
Писах през приложението нс Виваком,звънях 20 пъти по телефона...на 10-тата минута се отказвам да чакам
Имал ли е някой подобен случай?
Странно, досега винаги при проблем за кабелна или лан, са реагирали бързо за остраняването на проблема. В чата също са били бързи. Сега с нова версия на сайта не знам как е.
Вчера успях да се свържа с тях чрез чата от сайта им (първоначално опитах през приложението на Виваком на телефона ми,но там чата явно още не работи)Та сред многократните ми обаждания и чакане да ме свържат с някой от поддръжката ,на десетата минута се заслужах по внимателно какво ми говори автоматичния глас на жената по телефона и съвета да натисна номер 8 и съм щял да получа SMS с линк към чата на сайта им.В интерес на истината и в предишните обаждания докато чаках го чух това подканяне,но не му обърнах внимание защото не вярвах че ще ми се наложи да направя 20 обаждания по над 10 минути.Както и да е: натиснах 8 и получих SMS с линк.Влязох в чата и там някви глупости дигитални сътрудници щяли да ми решат проблема.Та почнаха - изклчи рутера за 5 секунди и пак го включи,направи това,направи онова и бам извъднъж чата прекъсна - включвам се пак по късно...пак дигитален сътрудник - минаваме по същите процедури и въпроси и отговори и най накрая стигна до заключението че ще ме свърже с реален сътрудник който ще ми реши проблема.Включва се реалния сътрудник (пак през чата) и буум...пак същите въпроси. Мдаааа ще се наложи посещение - най ранната дата е 26-ти(тоест днес)Дойде човека за 5 минути смени някакъв бушон в кутията на етажа и си тръгна.Та след 4 дена отново имаме интернет
А през e-mail контактната формата пробва ли?
Контакти - Най-голямата 5G мрежа, EON телевизия | Vivacom
Ще ти върнат поне писмен отговор и директно от сътрудник.
Чатове, ботове и други идиотии, особено през приложения, за мен са топкане на топката само.
Белким клиента се откаже и да не ги занимава.
Не се отнася само до Виваком!
Не, не пробвах мейла.За първи път се сблъсках с Виваком,досега не съм имал проблеми - чат -пат прекъсне нета(рядко) и си го оправят сами без да се обаждам (но никога не ми е прекъсвал нета за повече от 2-3 часа)
Скоро не бях разглеждал новата страница на Вива.
Забелязвам тази нова настойка за създаване на ЕОН профил.При създаване ще доведе ли до допълнителна такса?
Как се активира промото на Skyshowtime? Липсва активация в myvivacom.
https://i.postimg.cc/rwq9V3D4/image.png
Това трябваше в темата за свиваком да го пуснеш. Само за създаване на профил няма как да те чарджат, то това ше е върха ;) Като влезеш с профила си, има списък с услугите (в твоя случай SkyShowtime) и можеш да ги активираш една по една за промо периода. На страницата им всичко е описано стъпка по стъпка и е с картинки.
Пиша като ползвател на Нет1, не на Вива.
Никъде няма SkyShowtime с плановете за активация от 30 дни в майвиваком. Има някакви 2 пълнежни канала.;)
Вероятно е за ползватели само с договори на Виваком, не с Нет1
Активирах eon.tv, което е смачкано като приложението с (до 4 Mbit/s) :BigGrin Дано не начислят такса.
SkyShowtime не фигурира дори в подменютата.
https://i.postimg.cc/qRR0cTpy/image.png
То сега (до 13.01.26) всичко си е активирано и се гледа -прИмоция.
SkyShowtime каналите при ЕОН/Виваком са си т.шак - СД качество и субтитри тук-там...
Някакви нови музикални канали вместо MTV...?