Отговор: Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
Много нахитряха тия трите. Не че някога не са били де... Просто в началото като беше само един не ми се сеща. После дойдоха другите и си помислихме, че е за добро. А те си се сдушиха и разделиха пазара. Колко добри малки компании погълнаха само.
Но наистина бях писал на СЕТКОМ за уведомяването по имейл и нищо - дори не отговориха. Но вече получавам (макар в спама), да видим докога. За твоето съобщение днес обаче не получих, така чеее...
Аз помислих, че става въпрос за свиваком :lol: Убеден съм, че и от трите оператора четат какво се пише по форумите. Язък за малките компании, да. Но това е в цял свят, просто тук дойде със закъснение. Като сменим и валутата, такси под 50 евро за нет и тв няма да има със сигурност. И с плановете за телефонията натам ни бутат.
От вчера - спрени всички HD канали и голяма част от останалите. 31-ви наближава.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Торанага
От вчера - спрени всички HD канали и голяма част от останалите. 31-ви наближава.
Аз съм с коаксиал и си ги имам...
Цитат:
nerazzurri
А пък тук при ново съобщение преди получвах уведомяване в имейла, обаче от доста време няма такова нещо, въпреки че в опциите съм отметнал да има... Писах им, но не отговарят. То това да е проблемът. :)
Преди малко ми се изсипаха 6-7 мейла накуп за последните мнения по темата (уведомителни)
Може да са оправили бъга
Цитат:
alkuni
Преди малко ми се изсипаха 6-7 мейла накуп за последните мнения по темата (уведомителни)
Може да са оправили бъга
А на мен днес ми изсипа 5, ама са от оня ден. :) При това ми ги е пратило посред нощ.
Цитат:
nerazzurri
Аз съм с коаксиал и си ги имам...
Мисля за в приложението има предвид.
Отговориха за МСМ:
"Каналът е спрян от вчераИзтекло споразумение за излъчване
Може да преминете към Виваком свързаност
Каналът не е в програмната схема на ЕОН"