Отговор: Net 1 - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от
digital11
Евала на нет1 така се работи и се печелят клиенти . А това бтв хд нещо не го схващам , постоянно е дублирано с бтв екшън хд , нещо като пробно излъчване ли е или има някаква грешка?
Заделено е мястото за bTV, който стартира на 14.10.2012 г. За повече инфо виж на сайта им и в списъка с честотите на каналите.
Сега ако вземат да добавят и някоя и друга руска програма, a защо не и Discovery HD, Histrory HD и т.н. тотално ще закопаят конкуренцията.
Здравейте! Абонат съм на Нет1 от 3 години, но до сега гледах само аналоговите канали.
Днес в техен офис поръчах доставка на HD кабелен цифров тунер и чакам включване в следващите 3 дни.
Служителката им не знаеше какъв модел е устройството.
Тук видях да се коментира DIGIVIEW HD.Това ли да очаквам?
Телевизорът ти няма ли DVB-C тунер, че се набутваш с външни устройства?
Цитат:
deian
Телевизорът ти няма ли DVB-C тунер, че се набутваш с външни устройства?
Няма. Има само DVB-T. Плазма - 2008 г.
Доста се чудих дали да не го сменям , но за сега това е по-лесния вариант.
Цитат:
Vlado1973
Здравейте! Абонат съм на Нет1 от 3 години, но до сега гледах само аналоговите канали.
Днес в техен офис поръчах доставка на HD кабелен цифров тунер и чакам включване в следващите 3 дни.
Служителката им не знаеше какъв модел е устройството.
Тук видях да се коментира DIGIVIEW HD.Това ли да очаквам?
да, това е приемникът.
Днес дойдоха техниците и включиха приемника.Марката му е Neta HD 8400.http://www.neta.com.tr/consumerelect...n&s=2&g=6&u=17
Картината на HD е доста добра .
На Евроспорт HD нивото на сигнала е 71% , но качеството е 28%.Не забелязвам насичане на картината засега
Цитат:
Vlado1973
Днес дойдоха техниците и включиха приемника.Марката му е Neta HD 8400.
NETA Elektronik
Картината на HD е доста добра .
На Евроспорт HD нивото на сигнала е 71% , но качеството е 28%.Не забелязвам насичане на картината засега
Как го взе приемника - купи ли го ?
Цитат:
alexanderltd
Как го взе приемника - купи ли го ?
Да.Условията ги има на сайта им.
здравейте, от днес съм абонат на нет1: пакет65+нет+хд приемник /безплатен/ ще си го платя с 35-те лева на месец такса :–).
приемника го взех, защото както съм писал в някой други теми тв-то ми е хамериканско и при пробата с техниците извади само чернобяла картина без звук.
скоростта при спиид теста през телефона ми излезе около 12729 кбпс/4839кбпс/13мс.
само за инфо на сегашният ми доставчик за 20лв на месец при най-ниска скорост ми дава 12033/6017/10.
надявам се това де е нещо временно, че............ аааа дават и карта на лукойл за отстъпка от няколко стотинки.
поздрави и приятно ползване на услугите на доставчика на тези които са го избрали.
Айде и аз съм вече в кюпа.От вчера съм на Нет1 и приключението "Близу" приключи.
Хора, помощ! Мисля, да минавам на нет1 за тв + нет тея дни, но: нямам телевизор, но си имам 2х24 монитора. Мястото в стаята е толкова ограничено, че не мога да си представя къде ще натъпча телевизор, затова се ориентирам за монитор + тунер, но не съм наясно как става номера:
- взема се тунер, или някакъв (предложения?) или този за 90лв от нет1
- трябва да има hdmi за изход
- как става прекарването на аудиото? Нещо от тунера до line-in на компютъра?
NET1 силно ме разочароваха като отказаха включване при положение , че кабелът им стига на 80-100м от адреса . Отговорът им беше , че планират някога да изтеглят тези смешни метри , но не се обвързват с точен срок . Като знам , че така разтакаваха над 1година едни познати , мисля , че пак БЛИЗУ ще ги огрее , те поне не отказват . Всъщност никой от останалите по-големи оператори в София не отказа , даже едни и безплатни телевизори раздават / ясно кои/.
Поне ги поизчакай Близу до Коледа да не измислят нещо атрактивно,че при тях през 20дена има нови планове.
Цитат:
Bivola
Поне ги поизчакай Близу до Коледа да не измислят нещо атрактивно,че при тях през 20дена има нови планове.
Става въпрос за мои близки , които ще гледат на 46" и трябва до 10-тина дни да имат някакъв оператор . Лично аз съм само за телевизия на Близу-София и преди имах проблеми с тях / един сплитер / но след подмяната му сигнала и телевизията станаха много добри .
В момента всички оператори си имат сериозни кусури , а като добавим , че трябва да е и пакет с интернет , ребусът става почти неразрешим . Затова се насочихме към NET1 като що- годе най-доброто съчетание, които имат мрежа в квартала и на същата улица според тяхната схема , но както казах те за някакви си 100м ни отказаха , при положение че става въпрос за големи жилищни сгради , които имат потенциал за тях . Всички други -МТел , Виваком, Близу , Булсат са готови и кабели да теглят и чинии да слагат и оборудване безплатно , САМодули също , че даже и телевизор 32" без пари дават ...Затова NET1 направо ме изумиха с отказа си ?!
Знаеш че вече така лесно не се опъват паяжини , трябва разрешително ...... абе европейци нали сме .