Отговор: Net 1 - цифрова кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения
Аз тайничко се надявам на пакетче с Film+ HD и TV+ HD, срещу допълнително заплащане разбира се. Не за друго, ами заради Ф1... Вече има прецедент, монопола на заралии е разбит, пък и казват, че по Коледа ставали чудеса... ще видим кой какво! Ако има и Discovery, NG и Viasat в HD ще е прекрасно... ех мечтииии...
Весели празници на всички Ви!
Ехееее... Film+, TV+... А защо не Sky Sports, почти толкова вероятно е?
Ам че нали по Коледа ставали чудеса... що пък не!
Цитат:
Първоначално публикувано от
wrathchild
Аз тайничко се надявам на пакетче с Film+ HD и TV+ HD, срещу допълнително заплащане разбира се. Не за друго, ами заради Ф1... Вече има прецедент, монопола на заралии е разбит, пък и казват, че по Коледа ставали чудеса... ще видим кой какво! Ако има и Discovery, NG и Viasat в HD ще е прекрасно... ех мечтииии...
Весели празници на всички Ви!
Честита Коледа ! TV+ е собственост на Виваком от месец
Цитат:
ceco7
Честита Коледа ! TV+ е собственост на Виваком от месец
Честита Коледа, колега! Eй човек не мое си помечтае ;) Нали за това е Коледа, чудесааааа... или викаш не и тъдява :p Знам, че ги купиха, но само тези гадове имат Ф1 HD... ех мечтииии...
Честото Рождество Христово! Предполага ще включат някой ХД канал, който ще отрязава ОИ от Сочи.
Цитат:
brotzki
Честото Рождество Христово! Предполага ще включат някой ХД канал, който ще отрязава ОИ от Сочи.
Аха, БНТ1 HD, хем ще им излезе без пари :)
Аз работя в НЕТ1. Ако имате някакви конкретни въпроси...
Цитат:
hyosifov
Аз работя в НЕТ1. Ако имате някакви конкретни въпроси или директно за включване се обадете на 0895676930.
Кога възнамерявате да пуснете Eurosport 2, F+ и ТV+?
Eurosport 2 ако не се лъжа го има и в момента.
Цитат:
brotzki
Кога възнамерявате да пуснете Eurosport 2, F+ и ТV+?
Найдай се, най-много да пуснат БНТ1 HD
1.5 месеца ползване:
Много на брой краткотрайни прекъсвания за това време( щом не е дълготрайно, аз съм "доволен" от този специално доставчик ).Свързаността със САЩ не се оправя, няма пикови часове, няма по-спокойни часове.2-3 мбит с тях ако направиш се радваш ( да напомня, че съм с 45 мбита свързаност без разделение на международен/български ).45 мбита изобщо не следя вече дали ги правя....и 1/2 да правя аз съм "доволен потребител на Нет1 " Има случаи, в които се случва да направя 45 мбита.От вчера 1/2 международната свързаност е изчезнала, просто я няма.Не 2 мбит, не 0,5 мбит ( често срещано ) - 0.00000.Онлайн чат изобщо няма, така беше и последните пъти - това трябва да го махнат от сайта си, защото заблуждават единствено потребителите си и им губят времето да чакат някой да им отговори.На телефона - отново не мога да се свържа.След 5 мин изчакване на холд просто ми прекъсва и това е.
За 1.5 месеца развносметката е следната:
Повече проблеми и прекъсвания, повече висене на телефона за акумулирано за 1.5 месеца сравнено с акумулирано за няколко години на БТК ползвани и на АДСЛ, и на оптика.По-калпав провайдър аз лично никога не съм имал.По-калпав съпорт ( тук добавяме и други услуги ) аз лично никога не съм имал.
Асолютна шайка некадърници. Тъкмо онзи ден си мислех, че близо 6 месеца не съм имал проблеми, освен лудото сменяне на публични i.p. адреси, което оправиха като ми върнаха статичния адрес, но дойде вчера и те така... Вече повече от 24 часа международния е ужас, със САЩ направо няма връзка, Фейсбук цикли по 15 минути, половината сайтове не се отварят, но пък към Виваком връзката ми е 75 мегабита. И естествено кол центъра им не отговаря. Пълни професионалисти, горещо не препоръчвам на никой тяхната "услуга".
Цитат:
Ilia Ivanov
Асолютна шайка некадърници.
Вече повече от 24 часа международния е ужас, със САЩ направо няма връзка, Фейсбук цикли по 15 минути, половината сайтове не се отварят, но пък към Виваком връзката ми е 75 мегабита. И естествено кол центъра им не отговаря. Пълни професионалисти, горещо не препоръчвам на никой тяхната "услуга".
Да ти минава наум, че фирми като Нет1 нямат външна свързаност, а я купуват от голям доставчик?
Ако нямаш добра линия за БГ съдържание, разбирам да отправяш критики към локалния си доставчик, ако БГ съдържанието е ОК, имаш форсмажорни климатични условия и проблем в международната свързаност - да наричаш локалния си доставчик "шайка некадърници" не говори особено ласкаво за самия теб...