-
Отговор: Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
Здравейте -още не съм абонат на нет1 затова ме интересува нещо:
искам да ми свържат 3телевизора и три стаи с интернет +безжичен
какво ще им трябва за свързване -суич,сплитер, аз имам и рутер и колко трасета за 220 volta трябва да пусна преди да дойдат за свързване?!?
-
Защо да пускаш 220 трасета?
Те ще прекарат кабелите до 3-те телевизора(сплитер). Ако нета до тях е жичен - и кабелите от портовете на рутера до всеки телевизор поотделно(рутер с 4 порта + 3 Lan кабела).
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Защо да пускаш 220 трасета?Те ще прекарат кабелите до 3-те телевизора(сплитер). Ако нета до тях е жичен - и кабелите от портовете на рутера до всеки телевизор поотделно(рутер с 4 порта + 3 Lan кабела).
Благодаря за за отговора hristoslav2При мен е стар апартамент след основен ремонт и аз съм прекарал вече сам 3 кабела за интернет и 3 за тв в стените но проблема е в коридора където трябва да се свърже рутера linksys 6700 с 3те кабела и външния на нет1 че трябва да има и 220v за захранването и дали трябва и друг 220v за сплитера или той няма нужда от силово захранване ?
-
Сплитерите нямат нужда от захранване.
-
Цитат:
Ти като си смениш аудиото хубаво, но цъкнеш ли друг канал и като се върнеш то пак си е предишното аудио.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post715522
УРАААААААААА!!!
От петък вече не. Оправиха каналите Discovery World и Science. Вече са с англ. и руски език. Опознават си се и като превключиш и се върнеш на някои от тези канали, са на предпочитания език. Голям кеф:ole. Поздравления за NET1. От февруари до сега се мъчиха, ама го оправиха. Браво!
-
Цитат:
steonist
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post715522
УРАААААААААА!!!
От петък вече не. Оправиха каналите Discovery World и Science. Вече са с англ. и руски език. Опознават си се и като превключиш и се върнеш на някои от тези канали, са на предпочитания език. Голям кеф:ole. Поздравления за NET1. От февруари до сега се мъчиха, ама го оправиха. Браво!
Ехааааа, нямам търпение да се прибера и да пробвам! БРАВОООО!!! От няколко години ги мъча и все едно и също, така идвало и т.н., но явно МОЖЕЛО!!! Бравоооо!!! Супер новина, това са ми любимите канали!!!:punk:
Току що го тествах, работи перфектно! Можело ЗНАЧИ, можело!!! СУПЕР!
-
И как ми изкарваше МСМ HD, а като го пуснах да сканира заради новите програми и вече си е SD.
А СВС Драмата я има, но СВС Риалити тотално отпадна май.
-
Цитат:
nerazzurri
И как ми изкарваше МСМ HD, а като го пуснах да сканира заради новите програми и вече си е SD.
А СВС Драмата я има, но СВС Риалити тотално отпадна май.
Брато, какво МСМ HD те гони? Това си е чиста симулация на кабеларката. Toзи канал онзи ден даваше 1080i, a сигналът е SD.:lol: Същото е с измислените HD канали, които са на минимум качество.:thumbdn:
-
Супер, сега ако свалят превключването към Диема Спорт 2 на по-малко от осем секунди...
-
До надписа МСМ стоеше HD, това е.
-
Oще седи.
- - - - - - - - - -
Oще седи.
-
не и при мене
в момента пише само МСМ и отдолу ТОР
-
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
yotce
как ги правите тези скорости? аз съм на 65 и повече от това не постигам като скорост през рутера?
Прикачен файл 17498
-
А видиш ли датата на теста :BigGrin резнали са ги поетапно , за колко плащат толкова получаваш .
-
Цитат:
chasovnik
как ги правите тези скорости? аз съм на 65 и повече от това не постигам като скорост през рутера?
Прикачен файл 17498
Зависи в колко часът го правиш(пик на трафика) и кой поред си на кабела...
ето още един тест
Проверка скорости доступа к серверам FS.to