-
Отговор: Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от
bugslayer
Тези не съм ги чувал и май не съм виждал да имат кутия във входа, но ще ги разуча, мерси.
Но и на сайта им не виждам да предлагат тв по коаксиален кабел или бъркам нещо?
Би трябвало да имат коаксиал предвид "в IPTV в цифрова ТВ" https://www.tivi.bg/prices/
Начална честота: 306 MHz или 306 000 KHz
Модулация: 256-QAM
Symbol rate: 6900
Не намерих карта на покритието за София.
Големи баламурници са от Виваком. Прецакват услугата, за да изгонят клиентите.
Виждам как ще разкарам кабеляците, ако няма алтернатива с коаксиалната. А1 оферират с 11лв нет 100мбпс за 24 месеца. Иптв листи има много :)
-
Бях във Виваком да питам да ли мога да платя за три месеца и да имам 10% отстъпка - не може. Но мога да продължа да си ползвам услугата на ТН през коаксиалния кабел. И да си плащам на старата цена. Това мен ме устройва. Пуснаха ми ЕОН примерно на БТВ студио излъчване потресаващо зле е картината сравнено с коаксиалния кабел. Никога няма да мина на тях. В къщи ако видят образа всички ще ме направят на нищо.
-
Имате ли проблем с кабелната? Във вторник вечерта изчезна за час и след това на повече от един телевизор не тръгва. Имам 3 телевизора с 2 сплитера, които работят без проблем по този начин 15 години. Смених 5 сплитера в различни комбинации и нищо. Един единствен сплитер успява да предаде сигнал на всеки един от телевизорите, и то само ако единия изход е закачен. Останалите сплитери успяват да подадат сигнал само на тв в хола и дотам.
-
При мен на два ТВ работи. Никакви проблеми
-
Работи си, само понякога изчезва сигнала за секунди на C+I.
-
Благодаря. Помислих вивакомците да не са решили да саботират услугата. Вероятно е нещо локално, утре ща дойдат да проверят.
-
Цитат:
pistons
Благодаря. Помислих вивакомците да не са решили да саботират услугата. Вероятно е нещо локално, утре ща дойдат да проверят.
Дойдоха ли?
-
Да. Беше изгорял един техен сплитер, който е на етажа. Техникът направо го махна и всичко тръгна. Накрая даже провери и устройствата по другите етажи, макар да нямаше реална нужда. Което пък от друга страна е добър знак, че искат всичко да е изрядно с услугата. Надежда има :BigGrin
-
Цитат:
pistons
Да. Беше изгорял един техен сплитер, който е на етажа. Техникът направо го махна и всичко тръгна. Накрая даже провери и устройствата по другите етажи, макар да нямаше реална нужда. Което пък от друга страна е добър знак, че искат всичко да е изрядно с услугата. Надежда има :BigGrin
Дано и занапред е така...
-
Чакам първа фактура, до януари включително беше предплатено още при нет1. Хартиена ли ще дойде по пощата, sms ли ще пратят или направо трябва да отида в офис на виваком и да платя.
-
Цитат:
milanov
Чакам първа фактура, до януари включително беше предплатено още при нет1. Хартиена ли ще дойде по пощата, sms ли ще пратят или направо трябва да отида в офис на виваком и да платя.
Най-добре се регистрирай на vivacom.bg ако още не си. От там ще виждаш всички услуги и фактури и т.н.
-
Ако искаш да те съсипат от обаждания го направи. Аз ходих да ги питам нещо и те не ми знаеха номера. Има и дргуги начини да разбереш колко дължиш.
-
Платих в магазина им. После върнаха sms за успешно плащане на другия ми телефон, който някога на net1 не съм го казвал.:) Малко кашичка.
-
Виварасите днес се опитаха да ме вербуват по телефона за нов договор, директно с тях.
Рекох, че доде може - ще си стоя на НЕТ1 тарифа и техническо обезпечение. :mad:
-
Цитат:
Shimbadze
Виварасите днес се опитаха да ме вербуват по телефона за нов договор, директно с тях.
Рекох, че доде може - ще си стоя на НЕТ1 тарифа и техническо обезпечение. :mad:
Мен 2 пъти по един и същ начин опитаха. Останаха си с опита. Но поне не продължават... засега.