ЧНГ, да, сега видях, беше попаднало в спам-а
Значи продължава тази практика....
ЧНГ, да, сега видях, беше попаднало в спам-а
Значи продължава тази практика....
Този пост е редактиран от ockac23; 06-01-25 в 18:03.
Е защо не четете
Увеличение на месечни абонаменти няма да бъде приложено за:
...
Фиксирани услуги по договори с придобитите от Vivаcom оператори – N3, Net1, Telnet, NetworX и Булсатком;
...
Не знам дали е нагло, нямам точна дума затова...
Писах понеже темата е за НЕТ1
Минете на VIVAFIX Special за стационарните телефони!
Има и Smart+ за мобилни, ама не му знам текущите условия.
Тях не са ги пипали от 2021 поне.
Много по-добре е чист VIVAFIX, майка ми (лека и пръст) правеше по 60 часа месечно през него, имаш всички мрежи, Европа и Щатите за джобни пари.
https://www.vivacom.bg/bg/residentia...onamenten-plan
VIVAFIX има минути само към зона 1 (Европа стационарни + САЩ/Канада мобилни и стационарни).
Да не се подлъжете да звъните към мобилен номер в ЕС.....
https://www.vivacom.bg/bg/residentia...unarodna-grupa
Предложеният от мен Special се оказа и той с "корекция" на цената.
Въпреки това за разговори в БГ е идеален. Освен, ако 300 минути за 7,99лв. не ви стигат.
Сега, ако искате да звъните до Австралия, по-евтино излиза през нета.
Ама на старите и не толкова хора им е по-лесно, удобно и т.н. да се обаждат от голям апарат.
Независимо дали той е със sim/ e-sim или жичен. Та другият вариант е да се провери на място в офисите за скрити предложения.
Не от пенсионерите, разбира се!
с дискусията около тези вивакомски тарифи за стационарен телефон се отклонихме сериозно от главната тема, а тя е "НЕТ1" (или каквото остана от това), а по-точно че пакетната бивша услуга на НЕТ1 (Нет+ТВ) ще бъде май увеличена отново с 2 лв.
Прочетете какво са написали на сайта си Виваком.
Сега не ми се рови, но по спомен имаше пасаж, касаещ точно новопридобитите оператори.
https://www.vivacom.bg/bg/price25
Увеличение на месечни абонаменти няма да бъде приложено за:
- Социални абонаментни планове и планове за хора с увреждания за мобилни и фиксирани гласови услуги (Smart S+, Optima 250, Инвалиди 160, Инвалиди 300, Ограничен);
- Предплатени мобилни услуги;
- Фиксирани услуги по договори с придобитите от Vivаcom оператори – N3, Net1, Telnet, NetworX и Булсатком;
- Сателитни ТВ услуги;
- Всички текущи допълнителни пакети и услуги;
- Лизинговите вноски на устройства на изплащане;
- Услуги, предоставени по сключени договори за обществени поръчки;
- Договори за нови услуги или преподписани услуги с нов срок на договор, подписани след 01 декември 2024 г. (включително), на който и да е план;
С риск да се повторя или потретя - нас ни актуализират септември месец - вече трета година поред е така.
Предполагам че и сега ще е същото
Нещо чували се за Нет1 кабеларката? Ще има ли развитие или ще я спират?
Спират всички унаследени CATV мрежи!
Картелът не иска да поддържа оптичните, та какво остава за кабеларките.
Чакат да изтекат последните договори и се приключва. 2 години май беше от датата на придобиването на оператора.
Само с Blizoo агонията продължи по-дълго...