Те вдигнаха цените на 18-месечните пакети от 1 декември, сега от 1 февруари пак тях вдигат. Само дето първият път вдигането се изрази в намаляването на месеците с половин такса - от 6 на 3.
В момента вали сняг и половината програми ми ги няма...
Ако този сайт се хоства в Сусурлево, ако ще и наета линия да имаш все тая. Между другото наетата линия ви гарантира скорост само в рамките на мрежата на доставчика. В момента в който излезеш извън неговата мрежа, кажи чао на гарантираната скорост. Няма доставик на тоя свят, който да ти гарантира скорост до всеки един зачукан хостинг на тоя свят, ако ще парите да не са никакъв проблем.
Само предполагаш за пускането на Диема спорт от 1 март. Ако е като допълнителен кодиран, ще трябва модул или приемник. Реално какво предлагат повече с това увеличаване на пакетите с 2 лева.
Noви, нови, но Октомври като ми изтече 18-кратното повторно договорче, вече за 3-ти период ще искам отстъпки, ако решат да ми подновяват на текущи цени. Разбира се ще блъфирам, защото нямам по-добра алтернатива. Много са вариантите, един от които е, подновяваме по старите условия, при които е сключен договора, което звучи съвсем адекватно и пазарен принцип, т.е първите ми 6м да ползвам отстъпката, която беше 10лв месечено, после пак по 21.90. Като му дойде време ще го мисля. За да става това с подновяване на условия от минали периоди, трябва билинга им да е добре направен, което не го знам. Реално не вярвам да има по-изгодни условия от последните години, дори ще има завишения сигурно още. Разбира се, не ми е за 2 или 3 лева, принципен е въпроса - отношението към лоялните клиенти, които имат избор от още 5-10 конкурента, остави качествени или не.
Този пост е редактиран от JacksonSoloist; 07-02-15 в 14:42.
При мен "алтернативите" са Близо, Виваком, Мобилтел, Булсатком.
Аз ги виждам така:
Близо
+ за мен няма такива
- кодирана ТВ, декодираща карта, по-бавна смяна на каналите
- интернет посредством модем
- цена
Виваком
+ наличие на Film+ и TV+
- ITPV, сателитна ТВ
- цена
Мобилтел
+ за мен няма такива
- ITPV, сателитна ТВ
- цена
Булсатком
+ наличие на Film+ и TV+
- ITPV, сателитна ТВ
При такива "алтернативи" как да не се молиш НЕТ 1 да останат независими
Здравейте,
Някой знае ли какъв модел/вид е HD приемникът, който предлагат Нет 1?
И друго, бихте ли споделили мнения за новия канал Eurochannel - за момента, доколкото разбрах все още не е преведен, но се очаква от пролетта да тръгнат и бг субтитри. Всеки месец има акцент върху киното да дадена европейска страна - февруари е на Румъния
Поздрави!
Аз съм с Panda
Elitcom.com - DVB-C STB
Предлагаха ми и някакъв друг, но този вдъхваше повече доверие.
Здравейте, бихте ли ми препоръчали кабелен оператор ТВ/ Интернет? Живея в София, жк. Стрелбище до Южния парк, в момента съм с БулсатКом, HD канали - 9...
Виж мнението по-горе на wrathchild. Той ги е сравнил всички доставчици.
Ами прочети цялата тема и ще добиеш преки впечатления
Аз съм нов абонат и съм доволен. Имам познати, които също са доволни - и нови, и стари абонати на Нет1. Дори като че ли интернетът ми (25Мб) е по-добър от предишния ми такъв на близу (50Мб). Цифровата ми включва повече HD програми, а цената е по-ниска. Има програмите, които харесвам, дори една нова IDx, която много ми допадна на момента.