Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения
Щом е така civica - супер! Само проблеми със сигнала ни липсват. Понеже много ме няма с високочестотните трептения :) та затова се запитах, ако има преграда от песъчинки между предавателя на орбита и наште паници дали няма да ни се отрази нещо. Иначе благодаря за отзивчивостта!
Цитат:
Първоначално публикувано от Frezist
Не ми се отваря нова тема, та ще изръся едно питане малко встрани. Надуха ни главите за облака от Исландия, дето пречи на навигацията на самолетите, обаче дали исландската пепел пречи на сигнала от спътниците никой не казва или поне аз не съм прочел във форума. Аз съм на БСК и до днес не съм усетил нещо със сигнала, ако някой може да каже нещо ще съм му благодарен :)
Не може да не пречи / дъждовния пречи нали ? /но спътниците са над екватора .
Е те са над екватора обаче ти къде си е по важно , каквото и да застане на пътя между спътника и твойто чиния няма да има сигнал ,обаче този облак е много разреден така че няма проблем, ако имаше нямаше да може да се излъчи нито един мач от острова.
Цитат:
Първоначално публикувано от ivan1
Е те са над екватора обаче ти къде си е по важно , каквото и да застане на пътя между спътника и твойто чиния няма да има сигнал ,обаче този облак е много разреден така че няма проблем, ако имаше нямаше да може да се излъчи нито един мач от острова.
Така е но облака не е над предавателя/приемника а минава североисточно .
Мога ли да закача цифровия приемник даден ми от Кейбъл тел за сателитна антена и да гледам телевизиите другаде?
Цитат:
Първоначално публикувано от stan4o12
Мога ли да закача цифровия приемник даден ми от Кейбъл тел за сателитна антена и да гледам телевизиите другаде?
Не , това са различни тунери .
Цитат:
Първоначално публикувано от jonov
Не , това са различни тунери .
Поне картата да ползвам или нещо друго не може ли да се направи?
Цитат:
Първоначално публикувано от stan4o12
Поне картата да ползвам или нещо друго не може ли да се направи?
Не , не става а картата е за разкодирване на програмите на оператора / Кейбъл /
Ако на другото място нямаш прекаран кабел от Кейбълтел за нищо не може да го пробваш.
Кофти,имах големи планове за него :)
Здравейте, знае ли някой как може да се запише телевизионно предаване на лаптоп от ЦИФРОВАТА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ на Софийска Кабелна Компания :help, :081:
Здравейте
Днес бях в офис на Виваком,да ги известя че прекъсвам договора си с тях,и след въпрос
на служителката защо и отговорих че преминавам на оператор,който ми предлага интернет и тв за същата цена.
Веднага ми се отговори че Виваком ще пуска тв от лятото.Почти съм сигурен че ме пуснаха по пързалката,но ако някой има инфо да сподели :taz
Телевизията и сега си върви-има пакет от няколко канала.Намира се на 45Е.Лятото стартират официално с пълен пакет услуги.
Благодаря :016:
Само не разбрах къде вървят тези канали в момента?
45E Intelsat 12 http://www.flysat.com/tv-bg.php само незнам дали са свободни