-
Отговор: Blizoo - цифрова кабелна телевизия, интернет / обсъждане, мнения
Аз бях изпуснал срока за подаване на едномесечно предизвестие за отказ и 3 седмици преди да изтече договорът ми, се обадиха с ново предложение. С малко пазарлъци от двете страни се споразумяхме :)
Да, съгласяват се на 12 месеца договор, моят е за толкова.
-
Изчезна ми FOX-HD канала, преди това го имах...някой знае ли на какво се дьлжи.При вас има ли го..
-
-
И при мен е спрян - "Услугата не е налична"
-
По горе съм дал линк , четете бе хора , при близу всичко е възможно щом един път те приковат със договор :BigGrin Канала е само за богоизбрани :BigGrin демек плащаш фулл :))
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
jonov
По горе съм дал линк , четете бе хора , при близу всичко е възможно щом един път те приковат със договор :BigGrin Канала е само за богоизбрани :BigGrin демек плащаш фулл :))
Така е градски...до преди 5ч го гледах, обадих се на оператор за един проблем а той е..
-взех си Ка модул и ми казаха изрично а и в брошурата им го пише/като нов потребител с модук-ползвате 18ХД канали безплатно за 2м/
И чак сега с/д10 дена се сетих да ги попитам кой са тези канали....и отг/ ЕМИ НЕЗНАЕМИ/:mad:
Бах...кво става в АБСУРДИСТАН ли сьм или..не знаеели те...
А при самото инсталиране на модула си излезе и си го гледах до преди 5/6ч. Изчезна ми след като умните глави от офиса ме накараха да си пренастроя ТВ на правилната честота за нашия град/410мегахерца-лом/...и познай..само около 20/30канала:029:
Викам си ..да го пусна на по-малка честота да сканира и хоп излезе около 140 канала но половината само ,като име. По-добре отколкото с тази честота която е дават за нашия град.
-
Рядко влизам във форума им и не знаех за проблема.
Обадих се и след най-дългото чакане за включване на оператор (явно са под пара) и след проведения разговор каналът тръгна......., с малко закъснение. Така че звънете и ако ви фигурира поименно в договора ще го пуснат.
-
Най-вероятно има някакъв проблем. Каналът си го има, но няма предаване. Изчакайте малко, преди да си правите генералните изводи.
-
1 Прикачен файл(ове)
Каналът бил промоционално демек , при тях е така , пуска се някакъв канал , надуват се едни големи тръби ;) пуска се дори без да е кодиран и след някой месец Прикачен файл 13958 бате , пускат го в най скъпия пакет и те принуждават не само да го доплатиш ами и да преподпишеш договора :cool:
По другия въпрос със честотата - остави ги тия бастуни , извади модула и пусни пълно сканирани - това с честотата на града / 410 Мхц / е да ти подредят каналите по тяхна подредба . След това си сложи модула и си пренареди каналите по твои предпочитания .
-
така и направих, засега си има каналите-дори и HBO/HD/- а при пускане за сканиране с тяхната честота/Куре...ц/-няма ги.:Google::detective:
-
Здравейте съфорумници, днес от офис на близу си подмених стария приемник с CAM модул - Conax (модула е поставен правилно) телевизора е Philips 42PFH6309/88 обаче имам следния проблем: когато тръгна да пренастройвам каналите избирам държава България(поради липса на Финландия/Германия) намира над 200 цифрови канала и около 50 аналогови, след като приключи пренастройката нито една от програмите не се включва и изписва "Кодиран канал" пробвах да рестартирам модула но няма ефект. Някакви идей ??
-
Обади се на оператора , ако мислиш че си поставил правилно картата в модула . Мисля че и трябва малко време да се запознае със близу , изчакай 10 минути .
-
Проблема идва от офиса на Близу . Тъй като в момента не съм техен абонат споделям прочетено тук и там . Близу имат кодировка както чрез приемниците , също и на модулите . Правят това за да не ползва неоторизирано някой цифрова. Мисля че Близу не са активирали модула т. е. хардуерно е заключен за мрежата им .
-
обади се на кабеларката и сьобщи за проблема-като с това продиктуваш бар кода на самия модул за да ти го отключат..:BigGrin
-
Аз имам на вилата цифрова телевизия с Conax модул на вилата. Прави ми впечатление, че като ме няма няколко дена и ТВ губи информация кои канали са активни и чакам 15 минути да се активират наново. От Близу ми обясниха малко нескопосано, но не разбрах точната причина това да се получава - нещо за тунера ли е какво ли е, не знам вече.