Отговор: Blizoo - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от
Dominator
Имат ли Blizoo минус канали?
Единствено HBO+1. Няма други канали. Относно HBO GO, за момента може да се следи в сайта на HBO, на кои устройства е тествано и работи.
Smart TVОдобрени операционни системи: LG Connected TV
Актуална версия: 3.0
Изисквания към устройството: TV модел 2011 или по-нов.
Собственикът на втория по големина доставчик на телевизия в страната започва да му търси купувач, но сделката едва ли ще е лесна :cool:
Тук повече
Един въпрос да питам че не съм наясно.
След като купих апартамент видях че има някаква кабелна телевизия. Ръгнах кабела в ТВ-то и кабелната тръгна но качеството не го бива. С 42" ЛГ съм.
Кабела май е на БЛизу.
Мислех си ако си закупя един евтин цифров приемник дали ще мога да оправя качеството?
Ако е на близу пробвай цифровите де - какво е това лг42 има ли двб С ?
Ще трябва да ти излезе К1 , близу тв и ако все още я държат - едно дискавъри ХД ;) - за повече ставаш им абонат , без карта и модул не може .
Има ли шанс Близу да пуснат скоро в пакетите си F+ ?
Ами питай на лични bubynka :BigGrin тя се вихри тук от страната на любимия ни оператор , но май или са я уволнили поради писане на ляво на дясно или са и свили перките .
Изгуби се тая бубка ей ..... и във официалния не пише вече - то там са го оставили на самотек форума . Никой не го администрира , псува се яко и никой не трие :BigGrin
Цитат:
Първоначално публикувано от
corewin
Има ли шанс Близу да пуснат скоро в пакетите си F+ ?
Няма как да стане.
Това е канал на техен конкурент.
Отговор: Blizoo - цифрова кабелна телевизия, интернет / обсъждане, мнения
Нова услуга - blizoo Time Shift
Цитат:
Здравейте,
На 23.05.2014 blizoo стартира новата си услуга Time Shift с отместване 1 час. Каналите и позициите, който ще включва са както следва:
200 БНТ HD +1
201 BNT +1
202 bTV +1
203 nova +1
206 bTV Comedy +1
207 TV7 +1
210 Diema Family +1
213 Foxlife +1
Каналите ще се активират автоматично. Възможно е за няколко минути да видите съобщение "Моля изчакайте", по време на което програмната схема се актуализира. Моля "НЕ ПРЕКЪСВАЙТЕ ЪПДЕЙТА" !!!!!
Аз, за разлика от повечето тук, съм доволен от Близу. Преди време им се обадих да питам как да прекратя законно договора си с тях, след 2-3 дни ми звъннаха и ми оферираха троен пакет . След пазарлъци се спряхме на 130 програми + 15HD +25Mbps за 14.90лв. на месец за целия срок от 18 месеца. Така пише и в договора. Това ме задоволи и продължавам да съм им абонат. Технически нямам никакви оплаквания от качеството на ТВ и интернета, телефона не съм го ползвал.
п.п в Пловдив съм
^ Страхотна оферта. Браво.
Между другото, индивидуалните оферти на Близу са без конкуренция. Всичко е въпрос на договорки и малко компромиси от двете страни. Аз също преди месец се споразумях на много по-добри условия от преди и съм много доволен.
Стават добри само когато им хвърлиш молбата за отказ :cool: Аз само така работя с тях и запомнете : Винаги настоявайте за 12 месечен договор - съгласяват се и на това :))