Re:Blizoo - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
В момента имам депозирана жалба в Комисията по регулиране на съобщенията срещу Близу.Оставам с впечатлението, че там хората работят и може би ще има някаква полза от цялата разправия.
Съвсем сериозно моля всеки, опитал се да се отърве от Близу, заради промяната на общите условия и му е било отказано, да си депозира жалбата в КРС, за да подчертаем, че проблема е сериозен и не съм изолиран случай.Депозирането на жалба може да стане и онлайн тук .
Дано повече хора да се отзоват.
Само гледайте какви работят във горните етажи на компанията :))
Цитат:
...ако има телевизор 32 инча и надолу, няма никакво значение между аналогова, цифрова, дори няма да има разлика между SD и HD.
Гущер
http://forum.blizoo.bg/viewtopic.php?f=32&p=3991#p3991
Това са хора местени от стол на стол само защото предполагам има някакво образование :RTFM: и във моята служба си го имаме такъв :-memnon
Наистина некомпетентно изказване. Аз имам 26" и 32" Full HD телевизори и разликата е повече от очевадна между аналогова, цифрова и HD. Иначе, продължавам да съм от доволните им клиенти.
Само гледайте тия близковци какво са сторили
Цитат:
Поради изключително неизгодни условия за разпространение на програмите на Дисковери, близу спира излъчването на част от каналите на Discovery (Discovery, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery ID и Discovery World). Преговорите продължават и своевременно ще бъдете информирани за хода им. Същевременно ви предоставяме канали със сходно съдържание (National Geographic, Travel channel, Fine Living Network, Crime and Ivestigation Network) както и допълнителни канали в HD без промяна на цената. Програмата Discovery Showcase HD продължава да се излъчва в HD пакетите на близу.
http://forum.blizoo.bg/viewtopic.php?f=32&t=495
Нека някой да каже има ли в България ТВ оператор без Discovery и Animal Planet :yikes
Да и на мен служителката им ми каза същото.Не мога да разбера кои са ти тия допълнителни канали в HD,ако БНТ го имат за такъв.
А те могат ли да правят промяна в програмната схема при положение че когато заявих пакета тези канали ги имаше а сега ги няма. Даже някои канали се повтарят.
Допълнителните ХД канали са досегашните 3 работещи на всички пакети :)) аз съм на 80 и си ги гледам - нямам нужда от такова обезщетение с бози :-memnon
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341342300[/time]_________________________________________________
Цитат:
Първоначално публикувано от denonka
А те могат ли да правят промяна в програмната схема при положение че когато заявих пакета тези канали ги имаше а сега ги няма. Даже някои канали се повтарят.
Гаранция че съществува някъде във общите условия - вързали са си гащите
1 Прикачен файл(ове)
Аз съм на този пакет. Тук не вижадам дали могат да правят промени .
Цитат:
Първоначално публикувано от jonov
Нека някой да каже има ли в България ТВ оператор без Discovery и Animal Planet :yikes
Satellite.
Това е пълна мизерия, и това е оператор, който задържа Nova Premier League за себе си. Абонатите им са напускали теми за Уимбълдън и за какво ли още не, горките.
Как се радвам само че навреме се измъкнах от блузуто в момента. Не е истина просто каква мизерия са спретнали. И това не им е за първи път!
Аз пък не виждам какъв е проблемът. При наличие на други оператори на пазара, най-лесната работа е да се откажеш от един и да се набуташ на друг. Лошото е само, че май от всички има оплаквания. :))
Цитат:
Първоначално публикувано от dimkaraganchev
Аз пък не виждам какъв е проблемът. При наличие на други оператори на пазара, най-лесната работа е да се откажеш от един и да се набуташ на друг. Лошото е само, че май от всички има оплаквания. :))
Ти май не си бил абонат на Близу да видиш колко лесно е да се откажеш от тях! Правят всевъзможни чудесии и мизерии да те задържат (повечето са мизерии де.) :)
Цитат:
Първоначално публикувано от elcos
Ти май не си бил абонат на Близу да видиш колко лесно е да се откажеш от тях! Правят всевъзможни чудесии и мизерии да те задържат (повечето са мизерии де.) :)
Ха-ха, даже съм забравил от колко години съм техен абонат. Сключвам срочен договор с тях и когато ми изтече мога да ги сменя без никакъв проблем. За съжаление, в Сопот са без конкуренция (поне според мен) и затова продължавам да се "мъча" с тях. :))
П.П. И все пак, ако бяха толкова некадърни, както доста се опитват да ги изкарат, нямаше да имат клиенти и отдавна щяха да са фалирали. А то, напротив.
Е , чак пък без конкуренция , всеки сателитен оператор пусна HD приемници - не вярвам чак пък толкова да се различава качеството , единственото неудобство е 2 вафли :grin: Нямам наблюдения над Сателайт - но Златко доста ги хвали , по неговите думи , качеството на телевизията трябва да е по добро от Близачите .
При мен примерно ги държа заради пакетната цена , ако Булсата имаха изградена мрежа в града - щях да мина към тях , дали във Сопот няма Булсат ?
Ами булсата трябва малко да се постараят и могат доста недоволни от близу да привлекат. Да прекарат интернет навсякъде и да предлагат КАМ модул. И без това никога нямат налични HD приемници.