Поради възникнал конфликт между мен и Близу, моля за обоснован отговор:
- Skart връзката между приемника и телевизора HD сигнал може ли да поддържа?
Поздрави
Поради възникнал конфликт между мен и Близу, моля за обоснован отговор:
- Skart връзката между приемника и телевизора HD сигнал може ли да поддържа?
Поздрави
Мисля че не става , ако визираш рзолюция 1920-1080 не.
http://www.futureshop.co.uk/profigol...15m-p-268.html този модел може да поддържа според производителя 720p резолюция лошото е ,че вече е свален от саита им ,където бяха описани пълните му техн. характеристики но за 1920 и аз съм категоричен ,че няма как да стане.
На самия телевизор като му извикаш от дистанционното инфо или нещо подобно зависи от марката не ти ли пише сигнала на дадения канал какъв е ?
Ти ще гледаш ХД каналите през скарт ,но със стандартна резолюция -576i . За ХД ви е необходима HDMI или компонентна /кабел с 5 чинча -зелен,син, червен за картина + червен и бял за аудио/ .
Проблема е решен като Близу ми смениха безплатно приемника с по-нов такъв който е с HDMI изход.
Тук отбелязвам добро отношение и бърза реакция от екипа на Близу - реагираха за 2 4аса в Неделя. Техника с идването си си сложи сини PVC терлички и беше подготвен с резервното устройство.
И пак в този ред на отбелязване - всичко това стана след жесток скандал по телефона и заплахи със смяна на провайдера...
Благодаря на всички отзовали се.
Искаш да кажеш, че са ти продали HD пакет, а са те оставили със старо у-во, което не поддържа HD? Ако е така, не мисля, че похвалите към тях са заслужени.Първоначално публикувано от bodlivez